Forhindre Zip Clutter ved at flytte arkiver automatisk efter unzipping i Mac OS X

Enhver, der henter filer fra internettet, ftp, torrents og andre steder, vil i sidste ende komme med en masse arkivknude siddende rundt på deres Mac i form af tonsvis af zip, rar, sit og andre komprimerede filformater. Dette skyldes, at standardadfærden er indstillet til arkiver for at bevare deres eksistens, selv efter at indholdet er uddraget, en rimelig men konservativ indstilling, der kan få brugerne til at glemme den oprindelige arkivfil (er).I stedet for at have et ubehageligt rod på komprimerede filbeholdere spredt igennem OS X-filsystemet, er en bedre løsning for mange at justere Arkiveringsværktøjsindstillingerne for automatisk at flytte oprindelsesarkivet til en central mappe, efter at indholdet er blevet ekstraheret, hvilket forsikrer dig Jeg har kun et sted at søge efter arkiver og gør det meget nemmere at håndtere.

  • Gå overalt i OS X Finder, og tryk på Command + Shift + G for at kalde "Gå til mappe", indtast følgende sti i boksen:
  • /System/Library/CoreServices/

  • Find og start appen "Arkiveringsværktøj"
  • Træk menuen "Arkiveringsværktøj" ned og vælg "Indstillinger"
  • Vælg menuen ved siden af ​​"After Expanding:" og sæt den til "flyt arkiv til ..."
  • Naviger til en mappe, der virker for dig, sig ~ / Dokumenter / og lav en ny mappe, mærket det noget som "UsedArchives"
  • Vælg "Åbn" for at indstille den nyoprettede arkivlagringsmappe som standard for, hvor alle arkiver automatisk flyttes til efter udvinding

Nu når et arkiv er blevet udvidet, vil det flytte den oprindelige arkiv .zip-fil til den pågældende mappe og holde dem på en central placering. Dette gør manuelle arkivbackups enkle og forhindrer dig i at grave rundt ~ / Downloads /, ~ / Desktop, ~ / Documents / og andre steder for at spore dem alle ned.

Du har muligvis bemærket en anden meget mere aggressiv mulighed i valgmulighederne "Efter udvidelse", der får arkiverne til automatisk at fjerne sig selv efter ekspansion. Denne valgfri "slet arkiv" -indstilling passer typisk bedst til avancerede brugere, fordi den er uforgivende, hvilket gør at brugeren "flyt til" -indstillingen giver en bedre løsning for de fleste brugere.

Denne indstilling gælder for alle arkivformater, der administreres af den oprindelige Arkivværktøj-app. Hvis du bruger et tredjepartsudvindingsværktøj som The Unarchiver til at håndtere andre filformater, skal du indstille det separat for at flytte disse filer til den samme mappe.

Hvis du går i den anden retning, kan du også justere komprimeringshandlingerne for at flytte oprindelsesfilerne efter at have været lynlås, men det er sandsynligvis ikke en god ide for de fleste brugssager, da det automatisk flytter filer, hvilket går imod standard operativsystemsystem forventninger.