Få en Semi-Tethered iOS 5 Jailbreak

For alle, der har brugt de eksisterende iOS 5 jailbreak metoder, er en ny pakke blevet tilføjet til Cydia, der giver mulighed for en semi-tethered genstart.

Hvad sædvanligvis betyder i praksis er, at du vil kunne genstarte en iPhone, iPad eller iPod touch, hvis du er i en kniv uden hjælp af redsn0ws Just Boot Tethered-mulighed, men du vil ikke være i stand til at brug Safari, Mail eller Cydia, indtil du fuldfører den sammenkoblede boot med redsn0w og iOS 5-enheden, der er tilsluttet en pc eller en Mac.

Fra den jailbroken iOS 5 enhed:

  • Start Cydia og tryk på "Tilføj"
  • Tilføj følgende depot til Cydia:
  • http://thebigboss.org/semitether

  • Brug Cydias søgning, søg efter "SemiTether" og installer den

På trods af at der kaldes en "semi-tether", bør den stadig for det meste betragtes som en tethered oplevelse på grund af appbruget begrænsninger. Hvis du ikke er kendt, kan du læse forskellen mellem tethered vs untethered jailbreaks, men dybest set er et ubundet jailbreak det mest anvendelige, da det kræver den minste vedligeholdelse.

Som nævnt, med SemiTether installeret, skal du stadig starte boot-iOS-enheden vha. Redsn0w-appen fra Mac OS X eller Windows. Dette gøres nemt ved at starte redsn0w, klikke på "Ekstra" og derefter vælge "Just Boot" indstilling:

Du kan finde den nyeste version af redsn0w her. En fuldstændig untethered release er tilsyneladende i værkerne, vi holder dig opdateret.