Sådan frigøres MSN

Mens du bruger MSN, kan du opleve problemer med, at browseren fryser. Dette kan være frustrerende, især når du er midt i at svare på en e-mail-besked. Der er flere grunde til, at dette kan forekomme, som du alle kan fejle selv for at forhindre, at det sker igen.

Trin 1

Opdater plug-ins på din computer. Java og Flash skal begge være aktuelle for at forhindre frysning forårsaget af ældre applikationer. Gå til Java- og Flash-webstederne for at downloade og installere gratis opdateringer.

Trin 2

Luk andre internetprogrammer, herunder instant messengers, Outlook og andre browsere. De ekstra programmer fjerner båndbredde fra MSN, hvilket muligvis får det til at fryse.

Trin 3

Genstart computeren. Dit system er muligvis ikke startet korrekt, i hvilket tilfælde mange programmer ikke fungerer korrekt, inklusive din browser og MSN.

Log ind på MSN. Vælg "Glemt adgangskode." Indtast dit fulde e-mail-kontonavn og "OK / Fortsæt". Vælg "Nulstil din adgangskode." MSN kan have lejlighedsvis problemer med at læse din adgangskode, hvilket får den til at fryse, mens du forsøger at få adgang til oplysningerne.