Sådan oprettes gratis bryllupsinvitationer online

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Printer

  • Blæk

  • Bryllupspapir

Oprettelse af gratis bryllupsinvitationer online kan hjælpe med at reducere omkostningerne ved dit bryllup og sikre, at alle familiemedlemmer og venner er inviteret til at deltage i foreningen af ​​bruden og brudgommen. Mens ideen om at købe dyre bryllupsinvitationer er tiltalende, er det ikke nødvendigt. Brug en gratis udfyldelig bryllupsinvitationsskabelon til at lave din bryllupsinvitation på mindre end en time og kun for omkostningerne ved papir og blæk.

Gå til Microsoft.com.

Gennemse den alfabetiske liste over skabelonvalg på højre side af din computerskærm.

Klik på "Se alle kategorier", som åbner et nyt vindue, der indeholder underkategorier af skabeloner.

Find kategorien "Invitationer" og klik på "Bryllupsinvitationer."

Gennemse de gratis skabeloner. Din bryllupsinvitation skal give tonen til bryllupsceremonien, så vælg et valg, der passer til bryllupsstil.

Klik på "Download". Klik på "Gem som" og indtast et filnavn for at gemme skabelonen på din computer.

Indsæt tekst og grafik. Tilpas skabelonen med detaljerne i brylluppet. Fremhæv teksten, der allerede findes i tekstfeltet, og klik på "Slet".

Genkend brudens forældre øverst i bryllupsinvitationen. Indtast en erklæring om bekræftelse, såsom, "Mr. og fru Brides forældre beder om ære for din tilstedeværelse ved deres datters ægteskab. ”

Bed gæsterne om at deltage i foreningen mellem bruden og brudgommen. Indtast det fulde navn på bruden og brudgommen. Kontroller stavemåden, og skriv brudeparrets mellemnavn.

Skriv datoen, klokkeslættet og placeringen af ​​vielsesceremonien i lang form. Skriv f.eks. "Halvtreds" i stedet for "7:30". Medtag en kort erklæring om modtagelsen. "Modtagelse at følge," er tilstrækkelig.

Gem den endelige version af bryllupsinvitationen.

Indsæt bryllupspapir i printerens papirbakke i henhold til producentens instruktioner. Bryllupspapir fås til engrospriser og kan købes i pakker på 25, 50 eller 100 fra lokale papirvarer.

Udskriv bryllupsinvitationer. Klik på "Udskriv".

Tips

Få en anden person til at se over din bryllupsinvitation, før du udskriver dem.

Advarsler

Gem altid din skabelon, hvis du har brug for at foretage ændringer inden udskrivning.