Tilføj International TLD's til Quick-Access Keyboard i Safari til iOS

De fleste iOS Safari-brugere ved nu, at du hurtigt kan skrive TLD-domæner (øverste niveau domæner) til websteder i Safari ved at trykke på ".com" -knappen på tastaturet, og at ved at trykke på den samme ".com" -knapp a mange TLD'er vil være tilgængelige, der er relevante for dit standard tastatur sprog. Denne tap-og-hold-menu hjælper dig med at besøge websteder hurtigere på iPad, iPhone og iPod touch ved at reducere typing, og i USA finder du muligheder for .com, .us, .net, .org og .edu i den pop op-menu. Hvis du nogensinde har ønsket at der var yderligere TLD'er til andre lande, vil du være begejstret for at finde ud af, at du nemt kan tilføje internationale domæner til den hurtige adgangsmenu også, alt hvad du skal gøre er at aktivere deres respektive tastaturer på din iOS enhed.

  • Åbn indstillinger i iOS, og gå derefter til "General" efterfulgt af "International"
  • Vælg "Tastaturer" og vælg derefter "Tilføj nyt tastatur"
  • Vælg de lande, der svarer til det TLD, du vil tilføje. F.eks. Tilføj "Engelsk (UK)" for at bringe .ie, .eu og .co.uk til TLD-menuen
  • Afslut fra Indstillinger, når du er færdig

Hurtig side note: Mens du er i de internationale indstillinger, overvej at tilføje Emoji-tastaturet, så du kan skrive og modtage de funky og ofte hilariske emoji ikoner.

Gå nu tilbage til Safari og tryk på URL-linjen for at hente tastaturet, der har TLD-alternativet, tryk og hold på ".com", og du finder den nye liste. Dette skal fungere det samme for både amerikanske og internationalt konfigurerede iOS-enheder, selvom der synes at være nogle begrænsninger på TLD'et, og ikke alle udenlandske tastaturer vil tilføje topniveau domænet for deres land.

Her ser det ud som om de ovennævnte internationale tastaturer er tilføjet:

Bemærk, at Bahasa Indonesia-tastaturet ikke tilføjede .id-domænet, men engelsk (Storbritannien), engelsk (Australien) og engelsk (Canada) tilføjede deres respektive lande. Dette kunne være en lokaliseringsbegrænsning, eller måske har Apple simpelthen ikke tilføjet hvert enkelt lands unikke domæner endnu til TLD-hurtigmenuen.