Apple TV 4 Jailbreak Mulig med Pangu

Et jailbreak for Apple TV 4 er blevet frigivet af Pangu gruppen. Jailbreaket gælder for 4. generation Apple TV, der kører tvOS 9.0 eller 9.0.1, og vil ikke fungere på den nyligt udgivne tvOS 9.2 version.

Jailbreaking giver mulighed for uautoriserede software ændringer og installationer, der skal udføres på en enhed, og er generelt bedst forbeholdt avancerede brugere, der forstår de kompleksiteter og potentielle problemer, der kan opstå med oplevelsen.

Der er mange grunde til ikke at jailbreak en enhed, og disse grunde gælder også for et Apple TV med tvOS, da de gør iPhone eller iPad med iOS. Jailbreaking en enhed kan resultere i usædvanlige fejl, ydeevne problemer, potentielle sikkerhedsbrud, uventet opførsel og måske værst af alt, kan Apple vælge at afvise garanti dækning for en enhed, der har været jailbroken.

For de brugere, der er interesserede i at jailbreaking deres Apple TV 4th generation, og som kører ældre tvOS system software på enheden, kan du finde værktøjet til download på Pangu hjemmeside her.

Processen til at jailbreak Apple TV ved hjælp af Pangu er lidt lang sammenlignet med den relativt nemme proces at jailbreaking en iPhone med Pangu, og det kræver en tredjepartsprogram, en Apple-udvikler-konto, et USB-C-kabel og en vis grad af tålmodighed.

For de interesserede har Pangu-webstedet en komplet vejledning om jailbreaking Apple TV, og videoen indlejret nedenfor fra 9to5mac går også igennem den specifikke proces.

For langt de fleste brugere er der ringe grund til at jailbreak en Apple TV eller iOS-enhed på dette tidspunkt, men mange avancerede brugere, der kan lide at tinker med deres software, nyder oplevelsen på trods af de involverede kompleksiteter.

En lignende Pangu jailbreak til iOS 9.1 er tilgængelig til iPhone, iPod touch og iPad.