4 NASA-baggrunde til at dekorere et skrivebord eller en hjemmeskærm

NASA har en temmelig fantastisk samling af billeder, der er tilgængelige på internettet for at se igennem, hvoraf mange er ultrahøj opløsning og gør det til perfekte tapeter. Men ikke alle NASA-billeder er af en fjern stjerne, galakse eller nebula, mange af deres største billeder kommer fra en smule tættere på hjemmet og taget under forskellige missioner. Vi præsenterer en rundup af en håndfuld billeder, der giver perfekte højopløsningsbaggrunde til enhver enhed, taget fra undersøgelsesflyvninger over de grønne sneer i Grønland, under raketlancering, måske til en af ​​de mest berømte billeder af en mand på månen.


Klik på et miniaturebillede nedenfor for at starte den fulde version i et nyt browservindue på de respektive billeder NASA Flickr-siden. Når du er der, gem billedet fra internettet som normalt, så du kan bruge det som din desktop baggrund eller tapet på en iOS-enhed.

Tilbage til Arktis

Orion Exploration Flight Test

STS-41-B Launch

Buzz Aldrin på månen

Hvis du er i denne slags ting eller måske foretrækker et andet NASA-billede til at dekorere dit skrivebord eller enheden baggrund, kan du gennemse NASA Commons Flickr-strømmen for mange flere interessante billeder fra rumprogrammet og relaterede indsats fra agenturet, eller tjek eller andre featured tapet samlinger at udvide væk fra NASA tema billeder.