WatchOS 2.2 og tvOS 9.2 opdateringer til download

Apple har udgivet watchOS 2.2 til Apple Watch og tvOS 9.2 til Apple TV. De nye softwareopdateringer omfatter en række funktioner forbedringer og fejlrettelser og anbefales til brugere af Apple Watch og Apple TV at installere på deres respektive hardware.

WatchOS 2.2

WatchOS 2.2 indeholder nogle mindre nye funktioner og opdateringer til Maps, men er for det meste en fejlfinding og enhedsfrigivelse.

Opdatering af WatchOS til 2.2 gøres nemt gennem den parrede iPhone og Watch-app ved at gå til My Watch> Generelle indstillinger> Softwareopdatering.

Som normalt med watchOS-opdateringer tager opdateringen et stykke tid at installere. Du vil være sikker på, at uret er opkrævet, som det er tilfældet med iPhone.

tvOS 9.2

tvOS 9.2 til det nye Apple TV indeholder en række nye funktioner, herunder Diktation support, support til Bluetooth-tastaturer, forbedringer af Siri-søgefunktionalitet, mapper og et par andre ændringer.

Opdatering af det nye Apple TV til den nyeste version af tvOS versioned på 9.2 udføres via afsnittet Settings app> System.

Bortset fra Watch og Apple TV er iOS 9.3 opdatering tilgængelig for at downloade og installere, som Mac OS X 10.11.4.