Snyder for at få alle Evolutions of Eevee i Pokemon Fire Red

Ved at spille kreativt kan en Pokémon-træner opnå alle de fem udviklinger, der er tilgængelige i "Pokemon FireRed." Eevee er en meget efterspurgt Pokemon, der udvikler sig til forskellige skabninger baseret på de elementer, den udsættes for. Ved hjælp af en formskiftende Ditto og et Pokémon-spil i Sinnoh-regionen kan du gøre krav på dine egne Vaporeon, Jolteon, Umbreon, Flareon og Espeon.

Indsamling af flere Eevee

Opdræt en enkelt Eevee med en Ditto i Pokemon Day Care Center for at skabe mere Eevee. Aflever parret med Pokemon i centret, og kom tilbage senere for at modtage et Eevee-æg. Eevee-ægget klækkes, når du har taget et vist antal trin, mens du eventyr. Hver Eevee vil blive brugt til at tjene en anden udvikling.

Vaporeon

Brug en vandsten på en Eevee til at ændre den til en Vaporeon. Vaporeon er en skabning af vandtype kendt for sine vandlevende angreb, herunder Aqua Ring og Acid Armour.

Jolteon

Anvend en Thunder Stone på en Eevee for at udvikle den til en Jolteon. Den elektriske Pokemon Jolteon bruger en unik kombination af bevægelser som Pin Missile og Thunder Fang.

Flareon

Udsæt en Eevee for en ildsten for at gøre den til en Flareon. Flareon, Flame Pokemon, er en fremragende bruger af brændende angreb som Fire Blast og Lava Plume. Alle de grundsten, der er nødvendige for at udvikle Eevee til Flareon, Jolteon og Vaporeon, kan købes i Celadon stormagasin.

Umbreon og Espeon

Handel med Umbreon og Espeon fra "Pokemon Ruby", "Pokemon Sapphire" eller "Pokemon Emerald" for at færdiggøre samlingen af ​​tilgængelige Eevee-evolutioner i "Pokemon FireRed." Da "Pokemon FireRed" ikke har en intern urfunktion, kan du ikke udvikle en Eevee til den tidsafhængige Espeon eller Umbreon. I et af de andre Game Boy Advance-spil, der er anført, skal du hæve Eevees lykkeniveau ved at gå med det, give det dyre vitaminer og nægte at helbrede det med bittersmagede genstande for at udvikle det. Hvis Eevee er meget glad, og du nivellerer det i løbet af dagen, bliver det en Espeon. Hvis du nivellerer en lykkelig Eevee om natten, forvandles den til en Umbreon.