Comcast Vs. Verizon High Speed ​​Internet

Comcast leverer bredbåndstjeneste, som kan være hurtigere og dyrere, mens Verizon leverer DSL-højhastighedstjeneste, som er langsommere end Comcast, men kan være hurtig nok for nogle brugere og billigere i pris.

Bredbånd og DSL-hardware

Comcast tilbyder bredbåndstjeneste, der bruger de kabler, der allerede er på plads og føres gennem dit hjem. Bredbåndsteknologi gør det muligt at sende data hurtigere gennem eksisterende kabler, mens DSL (Digital Subscriber Line) leverer data gennem telefonnetværk.

Hastighedssammenligning mellem Comcast og Verizon

Comcast kan prale af downloadhastigheder på op til 15 Mbps og uploader op til 3 Mbps med PowerBoost fra begyndelsen af ​​2010. Verizon har i øjeblikket tre niveauer af hastigheder, hvor de hurtigste er downloadhastigheder på op til 7,1 Mbps og uploadhastigheder på op til 768 Kbps. Verizons startmulighed hævder downloadhastigheder på op til 1 Mbps og ploadhastigheder på op til 384 Kbps.

Prissammenligning mellem Comcast og Verizon

Comcast og Verizon tilbyder kampagner fra tid til anden. Comcasts basispris er $ 42,95 pr. Måned uden kontrakt for nuværende Comcast-abonnenter. Med en kampagne kan den være så lav som $ 19,99 i de første seks måneder. Verizons basispris er $ 19,99 pr. Måned med en etårskontrakt, men inkluderer et gratis modem og / eller trådløs router som en kampagne. Med en forfremmelse tilbyder Verizon også seks måneders DSL-service.

Andre gebyrer og tilgængelighed

Comcast opkræver et månedligt gebyr for brug af et af dets modemer eller ændrer et engangsgebyr for brugere, der køber modemet. Brugere kan dog bruge deres eget modem, hvis det er et af de kompatible modemer, som Comcast har angivet på deres hjemmeside. Med Verizon gives modemer gratis. Tilgængeligheden af ​​Comcast- og Verizon-internettjenester afhænger af region, men i nogle tilfælde, selvom Verizon leverer fasttelefontjeneste, kan DSL-tjenester ikke serveres til nogle regioner.

Andre fordele

Med Comcast får brugerne syv e-mail-konti med hver 10 GB lagerplads. Comcast leverer også gratis tjenester, såsom fotohosting, webstedsopbygning, virusbeskyttelse og andre online- og underholdningstjenester. Ligeledes leverer Verizon mange af de samme gratis tjenester som Comcast, ud over ni e-mail-konti, et gratis modem og wi-fi-adgang til Verizon-hotspots.