Skjul og vis alle dine Mac Desktop-ikoner med en tastaturgenvej

Den frygtede desktop ikon rod, hvis du arbejder som skør, downloader og gemmer en masse filer, er det ret nemt at vende til din Mac desktop for at opdage det bare fyldt med ikoner. Hvis du tager tid til at rydde op, kan alle filer på skrivebordet distrahere dig fra din arbejdsgang, og det er bare ikke så sjovt.

Hvad kan du gøre for at lindre rodet? Ville det ikke være rart at ramme et tastetryk, der ville skjule og vise alle skrivebordets ikoner og filer?

Indtast Camouflage, en helt gratis app, der vil afhjælpe dig for din desktop rod. Her er nogle af de funktioner, der gør Camouflage til en god app:

  • Brugerdefinerede genvejstaster gør det muligt at gemme alt skrivebordets indhold og ikoner med det samme
  • Tilpas det alternative 'rene' skrivebordsbaggrund, så det umiddelbart kan identificeres
  • Finder integration, dobbeltklik på skrivebordet for at få adgang til ~ / Desktop og dine nu skjulte filer
  • Sæt det camouflagerede skrivebordsbaggrund for at kunne klikkes for at få adgang til enhver mappe
  • Finder menupunkt for at muliggøre skjul / visning af skrivebordsikoner fra en rullemenu
  • Lys på systemressourcer: Optager kun 22 MB RAM på min 3360 × 1050 dual-skærm desktop opsætning
  • Lancerer ved login
  • Det er en gratis download

Dette er helt sikkert en af ​​de gode Mac-værktøjer, der ikke er så almindeligt kendt som det burde være. Camouflage er gratis at downloade, men det er donation ware, så hvis du kan lide det og bruge appen ofte, send udvikleren lidt penge og opmuntre til den fortsatte udvikling.

Du kan downloade Camouflage fra udviklerens websted her.

Selvfølgelig er der alternative løsninger til at holde din Mac-skrivebordet ryddeligt. Hvis du ikke er interesseret i at downloade et tredjepartsværktøj, der gør det til dig, kan du også manuelt skjule alle ikoner fra Mac-skrivebordet ved hjælp af standardværktøjet Kommandolinje. Dette vil tvinge skrivebordet til at vise ingen ikoner overhovedet. Du kan også justere Finder-indstillinger for at vise og skjule Macintosh HD og diskdrev vises fra skrivebordet, men download og andre filer kan stadig ses.