Sådan spoles du tilbage på ZSNES

ZSNES er en videospilemulator tilgængelig til flere operativsystemer. Det fokuserer primært på emulering af Super Nintendo-spil samt community-baserede titler frigivet over Internettet. En fremtrædende funktion inkluderer tilbagespoling af dine fremskridt, som effektivt indlæser en nyligt gemt tilstand i det spil, du spiller. Denne mulighed er nyttig for dem, der har problemer med at omgå et givet afsnit i et spil.

Trin 1

Start ZSNES-emulatoren. Gå til menuen "Config", og klik derefter på "Gemt".

Trin 2

Klik på "Plus" eller "Minus" for at indstille antallet af gemte tilstande, du kan vende tilbage til fra "Antal tilbagespolede stater". Hvis du føler behov for at spole tilbage i et aktivt spil markant, skal du indstille det ønskede antal i overensstemmelse hermed.

Trin 3

Klik på "Plus" eller "Minus" for at anvende hvor mange femtedele af et sekund, du ønsker at spole dit spil tilbage fra afsnittet "1/5 sekunder pr. Tilbagespoling". Dette giver dig i det væsentlige mulighed for at justere den spilafstand, som ZSNES vender dig til inden for spillet.

Klik på "Spol tilbage" -feltet, der findes i bunden af ​​skærmen for at tildele et tastatur eller en genvej til gamepad. Tryk på den tast, du vil indstille som beskrevet; hver gang du trykker på den tildelte tast, spoles spillet tilbage i henhold til de tidligere indstillinger, du anvendte.