Sådan får du gratis service på Sirius Radio

Sirius Satellite Radio (nu officielt kaldet SiriusXM efter sammenlægning med rivaliserende XM Satellite Radio) er en type digital radiotjeneste, der leverer hundredvis af dedikerede kanaler med indhold. Sirius Radio kræver enten en internetforbindelse eller en kompatibel modtager (enten til dit hjem eller din bil) for at arbejde. Hvis du ønsker at få gratis service på Sirius Satellite Radio (omend midlertidig gratis service), har du et par muligheder.

Trin 1

Gå til Sirius-hovedsiden (se Referencer).

Trin 2

Klik på knappen "Få 30 dage gratis" i højre side af hovedsiden.

Trin 3

Indtast dine kredit- eller betalingskortoplysninger samt en faktureringsadresse for det kort, du bruger. Dette tilmelder dig en gratis 30-dages prøveversion af alt, hvad Sirius har at tilbyde. Det er vigtigt at bemærke, at du kan annullere når som helst inden for 30-dages prøveperiode og ikke blive opkrævet, men hvis du undlader at annullere, vil du straks blive debiteret for en måneds service i starten af ​​den næste faktureringscyklus.

Download den officielle Sirius iPhone-applikation. iPod Touch- og iPhone-brugere har mulighed for at downloade en gratis applikation, der giver dem mulighed for at indstille på Sirius-indhold på deres bærbare enheder. Ved at downloade denne applikation bliver du også mødt med en gratis gratis syv-dages prøveversion af den komplette service. Retssagen kræver ikke et kredit- eller betalingskort, men blot en gyldig e-mail-adresse.