Sådan deles noter fra iPhone, iPad til samarbejde redigering

Notes-appen i iOS giver dig nu mulighed for at dele noter med andre iPhone-, iPad- og Mac-brugere over iCloud. Denne funktion til deling af Notes er yderst nyttig, hvilket gør det muligt for andre inviterede personer at se og redigere den samme fælles note, som du bruger på en samarbejdsmæssig måde, og selvfølgelig kan andre mennesker invitere dig til også at se og ændre deres noter. Anvendelsessagerne herfor er enorme, og samarbejdsmeddelelser er nemt en af ​​de mere nyttige funktioner, der tilføjes til Notes-appen i nogen tid, så lad os se, hvordan du deler Notes med andre mennesker, der bruger de nyeste versioner af iOS.


Der er et par grundlæggende krav til notatdeling og kooperativ note redigering til at arbejde på denne måde. For det første skal du naturligvis have iCloud, da de delte noter styres gennem iCloud. Derudover skal du bruge iOS 10.0 eller nyere på en iPhone eller iPad, og Mac-brugere skal bruge Mac OS 10.12 eller nyere. Hvis du antager, at disse krav er opfyldt, vil deling Notes være tilgængelige for dig og personer, du inviterer til en note.

Og ja, du kan dele enhver note sammen med eventuelle indeholdte tegninger, billeder, tjeklister og alt andet.

Sådan deles noter i iOS, så andre kan se og ændre noter

Det væsentlige er, hvad du laver, at sende en invitation til den eller de personer, du ønsker at dele noten til, så modtageren kan se og redigere noterne ud over dig selv. Sådan fungerer det her:

  1. Åbn "Notes" -appen i iOS, hvis du ikke allerede har gjort det, skal du være sikker på, at du er i afsnittet "iCloud" og ikke "Noter på min enhed"
  2. Vælg den note, du vil dele, ved at trykke på den
  3. I den øvre del af noten skal du trykke på Person-ikonet med en + plus-knap på den
  4. Vælg den metode, du vil dele noten: Beskeder, Mail, Twitter, kopi et link eller "Mere" for at vælge en anden tjeneste, der ikke er angivet, der kan være tilgængelig via dine apps
  5. Send invitation til notatdeling

Dette vil sende en invitation til modtageren for at give den pågældende mulighed for at se og foretage ændringer i noten ved hjælp af en iPhone, iPad eller Mac med de nyeste softwareversioner.

I modtagelsesenden af ​​en delt notat i Meddelelser får du f.eks. Et lille Note-ikon og et eksempel på første linje. Hvis du trykker på den fælles note, åbnes den straks i Notes-appen, og den bliver tilføjet iCloud Notes-sektionen på din egen enhed.

Delte noter vil blive afgrænset i noterlisten ved at have det lille personikon ved siden af ​​notenavnet og titlen, som ligner hvordan en adgangskode låst notat viser, at den har beskyttelse med det lille låsikon.

Dette er en perfekt funktion til deling af købmands- og indkøbslister, en opgaveliste, for at dele noter fra en klasse eller konference, hurtigt at dele en ide, samarbejde om en simpel samling eller koncept og så meget mere.

Og ja, den typiske delingsfunktion er stadig tilgængelig, men vær opmærksom på, hvordan denne notatinvitations- og samarbejdsredigeringsfunktion er forskellig fra den normale delarkbaserede metode til deling af en note fra Notes-appen: med invitationen og samarbejdende redigering, Alle inviterede brugere kan redigere og se en note med det samme, mens en standard delt notat er en ensidig affære, der kræver, at brugerne skal sende den samme note frem og tilbage, efter at den er blevet redigeret. Begge har deres anvendelser, men den iCloud-baserede delings- og invitationsmetode er klart bedre for realtids kooperativ redigering af noter.