iOS iMessage-effekter virker ikke? Her er hvorfor og hvordan man løser det

iMessage-effekter er temmelig dramatiske, så når de arbejder, er de umulige at savne, når de udveksles mellem iOS-enheder. Hvis du opdager, at effekterne på meddelelser ikke virker på iPhone eller iPad, er der sandsynligvis en rigtig simpel grund hvorfor og en lige så enkel løsning tilgængelig.


Første ting først indse, at iMessage Effects kræver iOS 10 eller nyere, der kan være iOS 12, iOS 11, iOS 10 eller senere og alt imellem. Du skal derfor have en moderne version af iOS på iPhone eller iPad for at få iMessage Effects.

For en hurtig baggrund indeholder appen Messager i iOS 10 og nyere visuelle effekter i fuld skærm, lige fra en flok balloner til fyrværkeri, lasere, konfetti og en skyde stjerne. Derudover er der andre visuelle effekter, der gælder for tekst og billeder, hvilket gør meddelelserne slam på skærmen, vises større, mindre eller vises med en usynlig blækfunktion. Alle disse visuelle effekter er nye til iOS 10 (og senere selvfølgelig) og arbejder på iPhone og iPad ... eller de burde alligevel.

Hvorfor meddelelseseffekter virker ikke i iOS 10 / iOS 11 / iOS 12

For de fleste brugere er årsagen til, at iMessage-skærmeffekter og boble-meddelelseseffekter ikke virker, fordi de har aktiveret Reduce Motion-indstillingen. Indstillingen Reducer bevægelse i iOS, som gør væk med zipping og zoom animationerne, der flyver rundt i operativsystemet, når du åbner og lukker apps, er også den eneste måde at slukke for iMessage-effekter.

Således, hvis du har Reduce Motion aktiveret, fordi du får motion sygdom, vil du hurtigere iOS 10 på enheden lidt eller bare foretrække de falende effekter, kan du ikke have iMessage Effects.

Den anden mere indlysende årsag til, at iMessage-effekter måske ikke virker, er, hvis den enhed, du er på, faktisk ikke bruger iOS 10. Hvis du f.eks. Ikke opdaterede til iOS 10 eller nedgraderet bagefter, så vil du ikke har funktionen.

Fastsættelse af iMessage-effekter virker ikke i iOS 10, iOS 11, iOS 12

Den enkle løsning for at få beskeder skærm effekter arbejder er at deaktivere Reduce Motion indstilling:

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Tilgængelighed" og derefter til "Reducer bevægelse"
  2. Sæt indstillingen Reducer bevægelse til OFF, og afslut derefter indstillingerne

Nu, hvis du går til Beskeder og sender en besked med et langt tryk på den blå pil-knap, skal du have adgang til de forskellige skærmeffekter og bobleeffekter.

Det er lidt skuffende, at du for øjeblikket ikke kan have hele systemet Reduce Motion aktiveret, mens du stadig oplever Message Effects. Forhåbentlig retter en fremtidig version af iOS dette og giver en separat iMessage-mulighed for at deaktivere eller aktivere effektfunktionerne Messages uden at påvirke alle andre visuelle animationer på iPhone eller iPad.

Meddelelseseffekter vises stadig ikke?

Hvis du har Reduce Motion, og iMessage-effekter stadig ikke virker, skal du prøve følgende:

  • Afslut Beskeder og start det igen (dobbeltklik på startknappen og skru op i appen Beskeder)
  • Force genstarte iPhone eller iPad (hold strømknappen og startknappen nede, indtil du ser  Apple-logoet)
  • Sluk iMessage OFF og tilbage igen via Settings> Messages
  • Deaktiver 3D Touch (hvis det er relevant for din iPhone) ved at gå til Indstillinger> Generelt> Tilgængelighed> 3D Touch> OFF

Nogle blandede rapporter indikerer også, at genopretning af en enhed fra en backup kan virke også, hvis alt andet fejler.

Fik du Messages-effekter, der virker på din iPhone eller iPad med iOS 10, iOS 12 eller iOS 11? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.