Sådan importeres musik til en iPhone

Elementer, du har brug for

  • iPhone

  • Computer

  • iTunes

  • Musikfiler - MP3- eller AAC-format

  • USB-kabel

En af de mange funktioner, der adskiller iPhone fra konventionelle mobiltelefoner, er dens evne til at afspille musik. Apples populære smartphone kan nemt importere musikfiler fra en computer til sin egen hukommelse og blive en bærbar MP3-afspiller. Den lethed, hvormed iPhone kan modtage og gemme musik, er et bevis på Apples karakteristiske brugervenlighed.

Åbn iTunes-applikationen. Dette viser alle kompatible musikfiler på din computer.

Vælg "Ny afspilningsliste" i filmenuen. Træk alle de ønskede musikfiler til den nye afspilningslistemappe.

Slut din iPhone til et kompatibelt USB-kabel, og tilslut USB-kablet til computeren.

Når iPhone har oprettet forbindelse, skal du vælge ikonet i enhedsvinduet. Hvis dette er første gang du tilslutter din iPhone, åbnes installationsassistenten. Giv enheden et navn, og klik på "Udført".

Vælg "Importer afspilningsliste" i filmenuen. Dette synkroniserer enhederne og overfører den ønskede musik til din iPhone.

Når iPhone er færdig med at importere, skal du finde den på listen over enheder og klikke på knappen "Skub ud" på skærmen. Når enheden fortæller dig, at det er sikkert, skal du frakoble iPhone fra computeren.

Musikfiler til din iPhone kan også købes ved at indsætte en disk i diskdrevet og klikke på "Importer CD" i dit iTunes-program.

Tips

Du kan gå tilbage til Setup Assistant når som helst for at vælge præferencer for automatisk at importere musikfiler til din iPhone efter forbindelse.

Advarsler

Afbrydelse af iPhone fra computeren uden først at skubbe enheden ud kan ødelægge dataene og gøre dem ubrugelige.