Tjek post i iOS med en pull-to-refresh gesture

Mail kontrollerer sig automatisk automatisk, når den startes i iOS, eller mail kontrollerer sig hver eneste ulige mængde minutter baseret på dine push og hent-indstillinger. Men enhver moderne version af iOS Mail app finder ikke en standard mail refresh-knap, men det betyder ikke, at du ikke kan tvinge mail selv, når du vil på nogen iPhone, iPad eller iPod touch.

Check for Mail med en Opdateringsbevægelse på iPhone og iPad

For øjeblikkeligt at tjekke for ny mail skal du bare trykke og holde på en besked øverst i indbakken og trække ned og slip derefter.

Du får se en lille gummibåndsstil efterfulgt af den spolende fremdriftsindikator, da Mail pinger serveren for at se efter nye meddelelser. Bevægelsen fungerer ens på iPhone, iPad og iPod touch.

Eventuelle nye e-mail-meddelelser bliver så populært i Mail-appen som normalt.

Denne populære "pull to refresh" gestus blev berømt introduceret (og patenteret) af Twitter i deres iPhone og iPad apps, og nu bliver det mere brugt på tværs af iOS i andre apps også. Når du får fat i det, er det faktisk meget hurtigere, da der ikke er noget præcist berøringspunkt, der kræves, og kan aktiveres fra hvor som helst. Nu, hvis bare Safari ville vedtage den samme funktion ...

For Mail til iOS eksisterer denne funktion fra iOS 6 og fremad, da træk til opdateringsbevægelsen har erstattet den velkendte cirkel "Opdater" -knap, som var i nederste venstre hjørne af indbakkevinduet. Ingen big deal, bare træk for at opdatere din Mail i stedet.

Kender du til en anden måde at hurtigt kontrollere efter e-mail på iOS med en gestus? Eller noget andet trick? Del det med os i kommentarerne!