Sådan repareres en høj ping

En høj ping er banen for enhver online gamers eksistens. En høj ping indikerer en længere forsinkelsestid i kommunikationen mellem en spiller (klient) og spilserveren (værten). Glat spil i ethvert konkurrencedygtigt online spil, det være sig et førstepersons skydespil eller et strategispil, kræver en lav ping. Heldigvis er der flere strategier, der kan bruges til at rette et højt ping.

Opgrader din forbindelseshastighed via din internetudbyder (ISP). Ofte tilbyder internetudbydere flere forskellige forbindelseshastigheder til forskellige priser. En højere forbindelseshastighed giver dig mulighed for at sende og modtage data hurtigere og sænke dit ping. Du kan også skifte til en anden internetudbyder, der tilbyder højere hastigheder.

Brug et gratis online båndbreddetestningsværktøj såsom BandwidthPlace for at sikre, at du modtager den hastighed, som din internetudbyder har lovet. Hvis du ikke modtager den annoncerede hastighed, så fortæl din internetudbyder, og de vil forsøge at optimere din internethastighed.

Brug en kabelforbundet internetforbindelse i stedet for en trådløs forbindelse eller router. En fastnetforbindelse muliggør en mere stabil strøm af data og vil føre til lavere ping og glattere spil. Derudover undgår en kabelforbindelse muligheden for, at andre computere samtidigt bruger internettet og bruger op båndbredde.

Deaktiver eventuelle firewalls, såsom ZoneAlarm, Norton og McAfee. Selvom dette trin kan udsætte din computer for midlertidige risici, nedsætter mange firewalls internetforbindelseshastigheden betydeligt. Deaktivering af firewalls, der direkte overvåger webtrafik, sænker dit ping.

Afslut alle applikationer, der muligvis bruger op båndbredde. Tunge båndbreddebrugere inkluderer applikationer eller browsere, der downloader musik, video eller andre filer. Brugere af let båndbredde inkluderer chatprogrammer, åbne browsere og enhver anden applikation, der bruger internettet på nogen måde.

Vælg en server, der er geografisk tæt på dig. Brug af servere, der er geografisk tæt på dig for at sænke dit ping, fordi den tid, det tager for en datapakke at rejse mellem dig selv og serveren, reduceres. Brug filterindstillinger til at sortere servere efter region eller slå IP-adressen op for at finde ud af, hvor den er hostet.

Juster indstillinger i spillet for at sikre, at der ikke er nogen standard båndbreddelåg. Dette afhænger af hvert enkelt spil. Den bedste strategi er at bruge Google til at søge efter navnet på det spil, du spiller sammen med udtrykket "båndbreddehætte" og gennemse resultaterne.

Tips

Gamingfora er et godt sted at få mere dybtgående råd om, hvordan man justerer hvert enkelt spil for at optimere ping.