Hvordan kan jeg bruge min computer som telefon?

Flere tjenester giver dig mulighed for at bruge din computer som telefon ved at foretage opkald til andre fasttelefoner eller mobiltelefoner. Mange af disse tjenester giver dig også mulighed for at foretage "computer-til-computer" -opkald ved at ringe til en anden computer, der er konfigureret til at modtage telefonopkald, snarere end at ringe til et telefonnummer. Nogle af de virksomheder, der leverer disse tjenester, opkræver betaling for kapaciteten, og nogle tjenester tilbyder gratis telefonopkald inden for USA med nedsatte priser for opkald til telefonnumre uden for USA. For at bruge din computer som en telefon skal du vælge en udbyder, download og installer udbyderens software, tilslut headsettet og start opkald.

Trin 1

Vælg en tjeneste, der skal bruges til at foretage telefonopkald med din computer. Besøg webstedet, opret en konto, hvis du ikke allerede har en, download den software, den leverer, og installer den på din computer.

Trin 2

Tilslut headsettet til computeren. Sæt lydstikket i computerens lydudgangsstik (normalt grønt) og mikrofonstikket i computerens mikrofonindgangsstik (normalt lyserødt). Sæt headsettet på hovedet, og placer mikrofonen nær munden.

Trin 3

Kør det softwareprogram, du har installeret. Klik på knappen "Ring til telefon" eller lignende i softwaren, og klik eller skriv cifrene i det telefonnummer, du vil ringe til. Når den anden part svarer, skal du føre din telefonsamtale som normalt, ved at bruge headset-øretelefonerne og mikrofonen i stedet for en telefonmodtager.

Klik på knappen "Læg ​​på" eller lignende for at afslutte dit opkald.