Indstil iPhone Camera LED til at blinke på indgående opkald og alarmer

IPhone-kameraets LED-flash kan bruges til at gøre dig opmærksom på indgående opkald, meddelelser og andre advarsler til din enhed. Når denne funktion er aktiveret, blinker det, når et opkald eller en besked kommer i enhedens LED, gentagne gange, selvom iPhone er i lydløs tilstand.

Denne fantastiske funktion giver en indlysende visuel cue med et lyst blinkende lys, når der kommer en advarsel eller meddelelse til iPhone. LED-advarsler på iPhone er en fremragende funktion, der ikke er kendt, men vi viser dig, hvordan du aktiverer dette på din iPhone.

Sådan aktiveres LED Flash Alert til iPhone med iOS

Brug af LED-flash til advarsler er mulig i alle moderne versioner af iOS- og iPhone-enheder. Her kan du indstille denne funktion til din iPhone:

  1. Tryk på "Settings" appen og derefter på "General"
  2. Vælg "Tilgængelighed" i indstillingerne
  3. Find "Tap LED Flash for Alerts" og tryk på det
  4. Skift nu ON-kontakten ved siden af ​​"LED Flash for Alerts"

Når du har modtaget en indgående besked, et telefonopkald eller en advarsel blinker LED-blitzen på iPhone-kameraet og blinker og giver en visuel indikator for, at en meddelelse eller en advarsel kommer igennem til enheden.

Uundgåeligt nyttigt for dem med hørselsproblemer, men blinker LED-advarslen, når en iPhone får et opkald eller en besked, er også virkelig nyttig for dem af os, der regelmæssigt holder deres telefoner på stum, lavere lydstyrke, eller som bare vil have, at iPhone skal være en smule mere indlysende, når en advarsel kommer igennem.

Denne indstilling understøttes af alle moderne iPhone og de fleste versioner af iOS, selv om det har eksisteret i nogen tid, og indstillingen kan se lidt anderledes ud på nyere versus ældre iPhone-modeller.

For en eller anden baggrund begyndte denne idé faktisk at være en gammel jailbreaking tweak, men Apple vedtog det som en tilgængelighed for iOS 5, og den vedvarer i alle moderne versioner og tilføjede en sekundær "flash on silent" mulighed i nyere versioner som iOS 10. The flash LED alarmer evner er agreat funktion for stort set alle med en iPhone, prøv det, hvis det lyder som noget du kan sætte pris på.

Af den måde kan desktopbrugere aktivere en skærmblitz på Mac'en til advarsler, der er slags lignende, der giver en visuel vejledning til advarsler og underretninger.