Sådan foretages dobbeltafstand i Indesign Cs2

Adobe InDesign er et førende softwareprogram til sidelayout, der bruges til at oprette alt fra bøger til pjecer og magasiner. InDesign indeholder flere værktøjer og menuer, der hjælper med at finjustere ethvert aspekt af et dokument, fra dets margener til bogstavafstand. Linjeafstand i InDesign kaldes "ledende", et udtryk afledt af de dage, hvor blystrimler placeres mellem tekstlinjer for at tilføje plads.

Trin 1

Bestem størrelsen på din tekst. Uanset hvilken størrelse du vælger, opretter InDesign automatisk en standard-ledende størrelse, der er 120 procent eller "enkelt med mellemrum" af din skriftstørrelse. Hvis du f.eks. Vælger 10 pt, vil din forreste være 12 pt. I sætningsbetingelser er dette skrevet som 10/12 eller "ti over tolv."

Trin 2

Find din nye førende størrelse. For dobbelt afstand skal du fordoble det førende beløb. I eksemplet 10/12 ville din nye føring være dobbelt så stor eller 24. Hvis dette beløb ligner for meget plads, skal du i stedet fordoble skriftstørrelsen, hvilket ville være 10 x 2 eller 20.

Skift det førende beløb i InDesign ved at klikke på "Vindue" og derefter "Kontrol" øverst i arbejdsområdet eller i tegnpanelet. Det førende ikon ligner en bogstavbrøk: en A er over en anden A med en linje imellem.