Tips til natfodboldfotografering

At fotografere fodboldkampe om natten byder på unikke udfordringer på grund af kvaliteten af ​​lyset skabt af stadionlys sammen med distraktioner fra store skarer. Fodboldfotografer, der skyder nattespil, skal kontrollere indstillingerne for hvidbalance, bruge lange linser med brede blænder, der giver brændvidde-fleksibilitet, indstille optimal kamerasensor lysfølsomhed og undgå distraktioner skabt af aktiviteter i spillet.

Hvidbalance

Stadionlys ved fodboldkampe om natten bruger ofte ikke-kontinuerlige lys, der cykler gennem flere dele af lysspektret. Disse lys gør det vanskeligt at indstille den passende hvidbalance på kameraet. Brug en flash til at fotografere motiver inden for 10 fod fra flashen, eller indstil strober på stativer til vigtige billeder i slutzonen eller på sidelinjen. Indstil hvidbalancemålingstilstand til centervægtet måling, og synkroniser hvidbalancemåling med autofokuspunktet på kameraet. Disse indstillinger måler hvidbalancen for det lys, der er koncentreret om motivet i fokus.

Brændvidde

Brug lange, variable brændvidde-linser (dvs. telezoom) såsom et 70-200 eller 300-400 millimeter objektiv. Længere brændvidder får fjerne motiver til at se tættere ud ved at indsnævre synsvinklen, og bredere områder giver større grad af fleksibilitet. Brug om muligt to kameraer med linser, der dækker forskellige områder. Telezoom giver fleksibiliteten til at tage billeder på forskellige afstande uden at skifte objektiv. For eksempel gør nogle telezoomer fodboldfotografer i stand til at skyde ekstreme nærbilleder af bolden eller spilleres ansigtsudtryk og bredere skud af spil mellem nedture, alt sammen uden manglende dele af spillet, mens de stopper for at skifte linser.

Blænde

Brug linser med store maksimale blænderåbninger. Nogle zoomobjektiver kan skyde så bredt som f / 2.8. Indstil dit kamera til blændeprioritetsfunktion (dvs. Av-tilstand), og optag med den bredeste blænde (dvs. laveste f / nummer) ved nattespil, især når du optager motiver i bevægelse. Brede åbninger har større evne til at samle lys og tillader hurtigere lukkerhastigheder, der kan fange motiver i bevægelse og hjælpe med at forhindre bevægelsesslør. Brede blænder hjælper med at fremhæve motivet ved at sløre baggrunde og reducere rod i billedet, og om natten forbedrer disse blændestørrelser denne vægt ved at sløre mørke baggrunde.

ISO

Indstil kameraets lysfølsomhed til ISO 400 eller højere. Højere ISO-indstillinger tillader fotografer at bruge hurtigere lukkerhastigheder, der hjælper med at stoppe bevægelse og forhindre bevægelsesslør. Højere ISO-indstillinger øger digital støj fra små, lysreflekterende partikler i et skud, så brug kun ISO-indstillinger over 400, hvis objektivets blænde ikke er bred nok til at samle tilstrækkeligt lys. Brug elektronisk flash til at fotografere motiver inden for 10 fod for at reducere behovet for højere ISO-indstillinger.

Emner

Natspil tiltrækker særlig store skarer, fordi flere medlemmer af samfundet er uden arbejde eller uden for skolen. Natfodboldkampe præsenterer forskellige potentielle emner, herunder spillere, trænere, fans, cheerleaders, maskot, band og andre. Undgå dog distraktioner ved at fokusere på de tre primære fotoemner - fansen, spillerne og bolden. Forvent de hurtige, skiftende spil fra de brede modtagere under tredje nedture. Forvent dig at slå bolden eller aggressive spil under fjerde nedture. Bolden er normalt det vigtigste emne for et foto taget under et spil. Spillerne er de vigtigste emner umiddelbart efter et spil, og fansen er vigtige emner efter spil, der ændrer forløbet af spillet såvel som under pausen og før spillet.