Sådan oprettes en to ugers kalender

Når du driver en lille virksomhed, kan du opleve, at for at være fuldstændig organiseret, skal du oprette en to ugers kalender, der falder sammen med lønperioder og regnskabsmetode. En kalender to gange om ugen er en, der viser to uger ad gangen til planlægningsformål. Dette giver dig mulighed for at se hele din tidsplan i to uger med et hurtigt blik.

Elementer, du har brug for

  • Excel-software

  • Hver uge kalenderskabelon

Download en skabelon til hver anden uge, der kan bruges med Microsoft Excel. Se afsnittet Ressourcer for en sådan download.

Vælg det år, måned, dato og klokkeslæt, som din to-ugers kalender skal begynde på. Valgmulighederne for at vælge disse oplysninger findes på en guide-skærm, der vises, når du indlæser skabelonen hver anden uge.

Se de 14 dage i din to ugers kalender langs den øverste linje i dit regneark. Du vil se tidspunkterne for din kalender langs venstre side af skærmen.

Udfyld tomrummene i din kalender med begivenheder, du har planlagt til datoer og tidspunkter i den givne periode på to uger. Vær så detaljeret som du vil, inklusive navne, telefonnumre og placeringer af møder.

Udskriv din kalender hver anden uge ved at klikke på "File" i øverste venstre hjørne af dit Excel-regneark. Fra menuen "File" skal du rulle ned til "Print Area" og vælge "Set Print Area". Klik på det øverste venstre hjørne af dit regneark hver anden uge, og træk musen for at fremhæve hele den periode på to uger, du gerne vil udskrive. Klik på "File" igen på din Excel-software, og rul ned til "Page Setup". Når den nye fane åbnes, skal du klikke på "Tilpas til." Klik på "Udskriv". Dette udskriver hele din kalender hver anden uge, så den passer til dit ene ark papir.