Sådan læses en besked uden at sende Læs kvittering på iPhone med 3D Touch

IOS Messages-appen er som standard at sende, hvad der kaldes en "læsekvittering", når en iMessage åbnes og læses i applikationen. Denne Read Receipt-funktion kan være nyttig til nogle samtaler, men det er ikke altid ønsket for hver besked, og selvom deaktivering af Læs kvitteringer til iOS er en mulighed, som mange iPhone-brugere vælger, er et andet trick tilgængeligt for dem med 3D Touch-udstyrede iPhone-skærme, takket være 'peek' og 'pop'-funktionerne af sådanne enheder.


Her er præcis, hvordan du kan læse en iMessage på iPhone uden at sende en Read Receipt til afsenderen - og uden at slukke for funktionen helt . Ligesom nogle andre 3D Touch-tricks kan det være nyttigt for nogle brugere at justere indstillingerne for 3D Touch-trykfølsomhed for at få mest muligt ud af dette.

  1. Åbn Messages-appen som sædvanlig, når der kommer en ny besked - åben ikke meddelelsestråden
  2. På skærmen Beskeder oversigt i iOS med alle tilgængelige meddelelsestråde, tryk for at aktivere 3D Touch 'peek' på den besked, du ønsker at læse, men uden at sende kvitteringen til afsenderen
  3. Så længe du fortsætter med at 3D Tryk på meddelelsesskærmen, kan du læse den nye iMessage uden at sende en læsekvittering. Hvis du vil sende en læsekvittering fra denne skærm, kan du enten trykke let for at "pop" iMessage, som straks sender en læsekvittering, ellers slår du op i "kig" -tilstand og vælger "Marker som læst" fra 3D Touch-indstillingerne

Nice trick, er det ikke? Du skal naturligvis have brug for en enhed med en 3D Touch-skærm, så dette kan fungere som en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, da standardskærmbillederne ikke giver kigger og pop- eller berøringstryksdetektering.

Dette er virkelig nyttigt, hvis du vil forlade læs kvitteringsfunktionen aktiveret, hvilket kan være godt for tætte venner og familie, men det er ofte mindre end ønskeligt at holde aktiveret for nogle andre kontakter. Da der for øjeblikket ikke findes nogen metode til selektivt at aktivere eller deaktivere afsendelse af disse læsekvitteringer til individuelle kontakter, giver denne 3D Touch-tilgang et alternativ til iPhone-brugere, der ønsker at læse en meddelelse uden at sende "Read Receipt" til afsenderen, og også uden at slukke for funktionen helt, hvilket resulterer i "leveret" beskeden sendt til afsendere i stedet. Dybest set betyder det, at du kan beholde funktionen, men vedligeholde lidt privatliv for at læse beskeder i situationer, der kræver det.

Takket være MacTrast for at opdage det praktiske trick.