Sådan ændres båndet i en Brother skrivemaskine

Mange skrivemaskiner har en automatisk reversering, der gør det muligt for båndet at spole tilbage på den anden spole. Denne funktion gør det muligt at genbruge båndet mange gange. Til sidst bliver blækket på båndet falmet, og båndspolerne skal udskiftes. Med lidt øvelse er det en hurtig proces at skifte bånd.

Fjern eller løft låget, der dækker de markerende taster. Dette afslører båndpatroner eller spoler.

Frigør båndet fra stolperne midt mellem patronerne. Disse stillinger kaldes typeguiden og båndvibratoren. Brug engangshandsker for at holde blæk væk fra fingrene. Lette båndet ned og under vibratoren. Træk forsigtigt væk fra stolpen. Vær opmærksom på mønsteret, så du kan udskifte et nyt bånd ved hjælp af den omvendte procedure.

Løft båndspolerne af stolperne, der holder dem på plads. Spolen kan have en lås, der kan frigøres, før spolen kan løftes af stolpen. Nogle modeller har muligvis brug for et lille twist for at frigøre sig fra stolpen, mens andre kan trækkes lige op fra stolpen. Bemærk, at båndet er øverst på spolen. Det nye bånd erstatter det.

Anbring den nye båndspole på venstre og højre stolpe, og fastgør den på plads. Båndspolen skal falde på plads og sikres automatisk. Hvis ikke, skal du bruge låsen til at fastgøre spolen.

Fastgør båndet til stolperne placeret midt mellem spolerne. Stram båndet for en stram pasform, og sæt låget på igen.

Tips

Spoler eller patroner er pakket med et bånd forbundet med to spoler. Bemærk retningen af ​​det gamle bånd, inden du fjerner det. Når båndspolerne lægges side om side, forbinder båndet spolerne øverst. Båndet passer ikke korrekt, hvis det er i bunden af ​​spolen.