Sådan bruger du iPhone 6s som en skala til vejning af varer

3D Touch-skærmen på iPhone 6s og iPhone 6s Plus er i stand til at registrere tryk på skærmen for at kunne tjene 3D Touch pop og peek-funktionerne, men ved hjælp af en lille tredjeparts webapp kan du omdanne iPhone og 3D Berør skærmen til en ret præcis skala.


At dreje 3D Touch-udstyret iPhone i en skala, der kan måles ned til hundredeedele gram, er enkel, og du behøver ikke engang at downloade noget:

  1. Gå til skalaen websiden fra iPhone med 3D Touch display
  2. Læg iPhone ned på en flad og stabil overflade, og læg derefter en metalske eller noget lignende * på skærmen. De ting, der er ubearbejdet, skal vises på skærmen, men du bruger dette til at holde andre elementer i vejen og dermed trykke på " Tare "-knappen for at nulle skalaen til" 0 " med skeden på skærmen
  3. Placer nu din vare (r) for at veje i skedeskålen for at se, at emnerne er vigtige

I dette eksempel vejes et USB-tommelfinger:

Du finder resultaterne er ret præcise, så længe du er delikat, og vægtmåling tilbydes ned til hundredeedele gram hele vejen op til 385 gram, den maksimale vægtvægt det kan opdage.

I dette eksempel vejes et stykke sort antracit:

* For de bedste resultater skal du finde en ske, der er noget flad på bunden, så den ikke ruller rundt eller flytter meget. Vær også så delikat som muligt, når du placerer varer i skeen for at veje. Hvis skeen bevæger sig overhovedet eller ruller rundt, vil du hurtigt opdage, at vægten af ​​skeden er inkluderet i vægten af ​​varen, og målet er langt væk . Du skal bruge en metalvare, så den er ledende, f.eks. Plast, træ, klud og papir registreres ikke på berøringsskærmen.

Hvis du har justeret dine følsomhedsindstillinger for 3D-berøringsskærmen, kan du finde, at skærmen er lidt mere eller mindre følsom over for denne app, så overvej at skifte den til den midterste indstilling, hvis den er overalt.

Dette er et sjovt bevis på konceptet, men det kan være lidt finicky, så du bør nok ikke planlægge at bruge dette til noget alvorligt, uanset om du er i køkkenet, da det sandsynligvis kunne bage en opskrift (det sagde 2 gram jalapeno pulver, jeg sværger!), og især så hvis du forsøger at være en Walter White eller Pablo Escobar.

Alligevel, da der ikke er nødvendige downloads, og det er lige så nemt som at indlæse en webside på iPhone, er det sjovt at lege med.