Sådan aktiverer du ord og tilføjer perioder automatisk i Mac OS

De nyeste versioner af MacOS understøtter evnen til automatisk at kapitalisere ord og tilføje perioder med en dobbelt plads, to typer funktioner, der stammer fra iPhone og iPad verden, men nu er tilgængelige på Mac. Auto-kapitalisere ord betyder, at ethvert ord i starten af ​​en sætning automatisk vil blive aktiveret, som det vil være rigtige navne, mens dobbeltrummet til et periodebrick kan bruges hvor som helst du vil indsætte en periode, uanset om det er i slutningen af ​​en sætning eller andetsteds. Lad os dække, hvordan du aktiverer disse to brugbare iOS-skrivefunktioner på din Mac.


Du skal bruge en moderne version af macOS til at have disse evner, alt andet end 10.12 indeholder funktionerne, mens tidligere versioner ikke gør det.

Sådan aktiveres automatisk Word Capitalization og Double-Space for Periode i Mac OS

  1. Åbn Apple-menuen og gå til Systemindstillinger, og vælg derefter "Tastatur"
  2. Gå til fanen "Tekst"
  3. Markér afkrydsningsfelterne for "Aktiver ord automatisk" og "Tilføj periode med dobbelt plads"

Eventuelt, men anbefales, kan du også aktivere automatisk korrigering for Mac ved at markere afkrydsningsfeltet "Korrekt stavning automatisk", mens du er i samme præferencespanel, men endnu en iPhone og iPad venlig funktion, som Mac-brugere kan sætte pris på.

Nu, hvor du automatisk aktiverer ord og periode med dobbelt plads er aktiveret, kan du straks teste funktionerne i en tekstbehandlingsapp eller et program, hvor du indtaster tekst, hvad enten det er sider, Office / Word, Messages eller TextEdit eller andre. De arbejder som beskrevet, når du fuldfører en sætning rammes mellemrumstasten to gange, og en periode indtastes uden at skulle trykke på periodens nøgle, og når du begynder at binde en ny sætning eller et nyt ord, bliver det aktiveret automatisk uden at skulle rammes skiftnøglen.

Disse nye skriveegenskaber kan tage nogle til at vænne sig til nogle, og langtidsspecifikke tastaturer, eller dem, der bare foretrækker at styre deres eget tastaturindgang, er måske ikke særlig begejstrede for disse funktioner, så de kan måske ikke tænde for funktionerne og i stedet vælger at lade dem deaktiveres. På den anden side kan nogle keyboardister og skrivemaskiner sætte pris på de nye nemmere funktioner, især hvis de kommer til Mac fra iOS-siden af ​​Apple-verdenen, hvor de måske er blevet vant til de samme funktioner.

Som normalt afkrydses afkrydsningsfelterne også auto-kapitaliserings- og auto-periode-funktionerne, og du kan udføre lignende indstillinger for justering i iOS, hvis det ønskes.