Force iOS til at beregne enhedsbrugsstatistik med en genstart

Enhedsbrugsstatistikken vist i iOS-indstillinger> Generelt> Anvendelse giver et hurtigt kig på, hvor meget kapacitet der er tilgængelig, bruges aktivt af apps og deres respektive data og caches. Tilsvarende er brugsdata også tilgængelige for at spore appelcelledatabrug. Sommetider vises disse brugsstatistikker tomt, men viser en "Ingen data" -meddelelse, og ingen mængde genindlæsning af appen Indstillinger synes at gøre en forskel.


Hvis du løber ind i den temmelig uhensigtsmæssige "Ingen data" -meddelelse og ingen tilføjede detaljer sammen med appnavne i Brugerindstillinger, kan du tvinge iOS til at genberegne disse data ved at genstarte iPhone, iPad eller iPod touch. Det er nemt at gøre, skal du bare holde tænd / sluk-knappen nede, indtil du ser en meddelelse om "glide til strømmen", sluk den, og drej den lige igen ved at trykke på tænd / sluk-knappen igen. I grund og grund slår du enheden fra og tænder igen.

Når iOS er færdig med at starte igen, skal du gå tilbage til Indstillinger> Generelt> Brug, og du finder app-kapacitetsforbruget og appkapacitetsstatistikken er blevet genberegnet for at være præcis igen.

Her er en før og efter at demonstrere, hvordan dette virker:

Bemærk, at uret kun er gået 2 minutter? Sikker på, at genstart er ikke den mest bekvemme ting i verden, men iOS-enheder er hurtige nok i disse dage, så du skal have hele fejlfindingsprocessen færdig om et minut eller mindre. Hvorfor dette sker, er ikke helt klart, men det er nok bare en simpel fejl, og heldigvis er den hurtige genstartsproces nok til at få tingene tilbage til normal igen.

Hvis du ved en anden måde at tvinge iOS til at genberegne oplysninger om kapacitetsanvendelse, så lad os vide i kommentarerne!