Sådan ser du inden for lufthavne med Apple Maps på iPhone og iPad for at planlægge frem, når du rejser

Lufthavne kan være hektiske, og næsten alle rejsende kender stresset ved at besøge en lufthavn, de aldrig har været før, og forsøger hurtigt at navigere i labyrinten af ​​terminaler for at finde deres port, så de kan komme om bord på et fly til tiden. Et fantastisk trick, der kan lette stressen ved rejse og hjælpe dig med at planlægge dine rejser bedre, er at bruge Apple Maps på en iPhone, iPad eller Mac, til at navigere næsten inden for en lufthavn på forhånd.

Med Apple Maps lufthavn udforskningstilstand kan du undersøge inden for lufthavne for at finde terminaler, boarding porte, bagage krav, check-in tællere, sikkerhedskontrolpunkter, badeværelser og toiletter, restauranter, butikker og meget mere. Dette gør rejseplanlægningen lidt nemmere og tager noget af stresset ud, især hvis du besøger en stor lufthavn eller en, du bare ikke er bekendt med.


Alt du behøver er en iPhone eller iPad for at komme i gang. Resten er super let.

Sådan bruges "Look Inside" Airport på Apple Maps

  1. Åbn appen "Maps" på iPhone eller iPad, sørg for, at kortindstillingen er indstillet til korttilstand og ikke satellitvisning
  2. I sektionen "Søg" skal du indtaste den lufthavn, du vil gennemse og se i (du kan også bruge lufthavnskoder, som "LAX")
  3. Zoom ind lidt, og find den terminal, du vil undersøge, og tryk derefter på "Look Inside" -teksten
  4. Zoom nu længere ind eller navigere rundt på lufthavnen, og tryk på en terminal for at se endnu mere information, herunder check-in, porte, sikkerhed, taskekrav, mad, drikkevarer, butikker, toiletter / toiletter og mere

I eksemplet screenshots her bruger vi en iPad til at gennemse Los Angeles International Airport (LAX), som er en stor, travl og særligt spredt og kompleks lufthavn for at navigere rundt med sine utallige shuttles, mange terminaler, parkeringshuse, som samt mange mad og indkøbsmuligheder.

Du kan bruge denne funktion når som helst fra en iPhone eller iPad, så længe du har internetadgang på enheden, men det er nok bedst at gennemse en lufthavn, før du faktisk er i den, eller når du er i den. Selvfølgelig kan du også bruge wi-fi-service i flyvningen til at gennemse en destinationslufthavn, før du lander, hvilket helt sikkert ville gøre landingsprocessen lettere også. Hvis du allerede ved, hvor du skal hen, før du lander, vil du navigere i lufthavnen som en erfaren rejsende!

Hvis du rejser sammen med en ledsager, men på forskellige flyvninger, eller hvis du ønsker at møde op med en person i en lufthavn, er det en god måde at bruge denne funktion på at bruge dette i kombination med enten Marker & Del placering i Maps for iOS eller "Del nuværende placering" i meddelelser på iPhone, for at dele, hvor du er, eller hvor du vil møde op med din rejsepartner, så du kan mødes med hinanden i lufthavnen for hurtig at spise, eller at parre og finde din bagage sammen. Det er særligt godt, hvis du flyver til samme destination som en anden, men du er på forskellige fly.

Åh og som en bonus tip, skal du ikke glemme at du også kan se vejrrapporterne om steder i Apple Maps også (det er i hjørnet af kortskærmen), så hvis du ikke er helt sikker på, hvad vejret vil være på ankomst eller afrejse, kan du tjekke det også.

Bemærk, at ikke alle lufthavne understøttes af denne Apple Maps-funktion, men alligevel, men de fleste store internationale lufthavnshubs, travle amerikanske lufthavne og internationale lufthavne understøttes og kan gennemses på denne måde. I betragtning af at det normalt er de største og travleste lufthavne, der er mest komplekse, giver dette en vis fornuft, men forventes ikke nødvendigvis en lille lufthavn i landlige omgivelser, der skal indgå i Look Inside-funktionen i Apple Maps, så hvis du flyver ind i en lille fjerntliggende destination, du bliver nødt til bare at regne den ene ud alene.

Glade rejser!