Hitachi Diskværktøjer

Hitachi er et japansk teknologivirksomhed, der specialiserer sig i softwareprogrammer, servere, harddiske og computere. Hvis noget går galt med et af dine harddiske, giver Hitachi dig gratis diagnostiske og styringsværktøjer til diskdrev, som du kan downloade fra Hitachi-webstedet.

Funktionsværktøj

Dette værktøj giver dig mulighed for at ændre indstillingerne og / eller indstillingerne til dine ATA-harddiske (Advanced Technology Attachment), og det kører, når din computer starter. For at bruge dette program skal du downloade softwaren og derefter oprette en bootbar cd. Det er kompatibelt med Windows- og Linux-operativsystemerne, og det understøtter 48-bit adressering, som giver dig mulighed for at tilføje mere hukommelse til dit integrerede udviklingsmiljø (IDE) harddisk. En anden funktion giver dig mulighed for at justere strømtilstandene og UDMA-protokolindstillingerne for ultra direkte hukommelsesadgang, som derefter giver dig mulighed for at overføre data fra din harddisk til din hukommelse (RAM). Du kan også omkonfigurere den serielle interface til avanceret teknologi-vedhæftet fil (SATA). Funktionsværktøjet er designet specielt til Hitachi Travelstar og Deskstar ATA-harddiske.

Fitness Test

Drive Fitness Test (DFT) er et værktøj til kontrol af sundheden på dine harddiske, herunder dine IDE-, SATA-, Parallel ATA- og SCSI-drev til lille computersystem. Det kører tests på dit system uden at gå på kompromis eller skrive over data for at afgøre, hvorfor dit diskdrev ikke starter eller fortsætter med at gå ned. Det opretter også datalogger over eventuelle drevparametre. Der er tre scanningsniveauer: en fuld scanning, en hurtig scanning og en tilpasselig scanning, hvor du bestemmer, hvilket drev eller hvilket område på et drev der skal scannes. Dette værktøj er kun kompatibelt med x86-processorer.

Juster værktøj

Hitachi Align Tool hjælper dig med at afgøre, om dit diskdrev er partitioneret korrekt (diskpartitionering indebærer, at en harddisk opdeles i forskellige virtuelle drev, så du kan oprette uafhængige drev på din computer). Dette værktøj hjælper med at sikre, at alle dine datasektorer er justeret korrekt, og det hjælper dig også med at afgøre, om data bliver skrevet korrekt på og læst fra drevet. Dette værktøj er kun kompatibelt med Windows-operativsystemer.

OGT-værktøj

OGT Diagnostic Tool giver dig mulighed for at køre tests på dit diskdrev for at afgøre, om det fungerer korrekt eller ej, og det lader dig også vide, hvorfor et bestemt diskdrev er mislykket. Dette værktøj er kompatibelt med Windows-operativsystemet, og det er også kompatibelt med Ultrastar 15K73, DK32xx og 10K300.