Sådan oprettes et anonymt websted

At være vært for et websted, der er anonymt, kan være nødvendigt af forskellige årsager. Udstationering af synspunkter, der adskiller sig fra arbejdsgiver, regeringsorgan eller dit nabolag, er blot nogle af grundene til et anonymt websted. Der kan træffes trin for opsætning af hjemmesiden og opdatering af indhold for at opretholde et lag af anonymitet. Mange ejere af websteder, der betragtes som anonyme, giver spor online eller i det virkelige liv, der afslører ejeren af ​​hjemmesiden.

Trin 1

Registrer domænenavnet til dit websted via en privat domæneregistreringstjeneste. Et link til en sådan tjeneste findes i ressourceafsnittet i denne artikel. Privat registrering skjuler ejerens navn og kontaktoplysninger, når der forespørges om domænenavnet.

Trin 2

Køb webhostingtjenester fra en leverandør, der leverer anonym webhosting. Et link til en anonym hostingudbyder findes i ressourceafsnittet i denne artikel.

Trin 3

Opret indholdet til dit websted på din bærbare computer. Gennemgå indholdet, og fjern alle oplysninger, der giver spor til dit ejerskab af webstedet.

Trin 4

Gennemgå objekter som Microsoft Office-filer eller billeder for metadata, der kan afsløre oplysninger, der afslører din identitet. Der er et link i ressourceafsnittet i denne artikel til et websted til at kontrollere metadata i flere filtyper.

Få en trådløs internetforbindelse ved hjælp af din bærbare computer på et offentligt sted som et bibliotek eller en fastfood-restaurant. Log ind på dit websted, og upload indholdet til dit websted.