Stop iPhone pop-ups, der beder om at blive medlem af Wi-Fi-netværk

Irriteret af de vedvarende Wi-Fi-netværk popups, der vises på iPhone eller iPad skærmen hver gang et trådløst netværk er inden for rækkevidde? Du kan deaktivere wi-fi-tilslutningsalarmerne fuldstændigt ved at forhindre, at iPhone søger efter ukendte netværk. Dette fungerer på iPhone, iPad og iPod touch på samme måde, og det har ingen indflydelse på den almindelige mobilforbindelse eller tilsluttede og accepterede trådløse netværk. I stedet stopper det blot de snigende popups, når et nyt netværk er synligt, når man ikke er ' t aktivt forbundet.

Sådan stopper IOS At bede om at blive medlem af Wi-Fi-netværk på iPhone og iPad

Sådan stopper du iPhone, iPad, iPod touch og søger at deltage i netværk med en indstillingsjustering i iOS Wi-Fi-indstillinger:

  1. Åbn indstillinger, og tryk på "Wi-Fi" i nærheden af ​​toppen
  2. Rul ned under ledige trådløse routere, og vend "Ask to Join Networks" til OFF
  3. Afslut fra Indstillinger

Når indstillingen er deaktiveret, oprettes kun kendte netværk automatisk, og iPhone søger ikke længere automatisk og forsøger at oprette forbindelse til tilfældige wi-fi-netværk. Dette betyder at du bliver nødt til at slutte sig til nye trådløse netværk manuelt ved at gå gennem samme Wi-Fi-indstilling og vælge netværket direkte.

Denne indstilling eksisterer i alle versioner af iOS, i nye versioner af iOS vil det se ud som om det foregår, men ældre versioner på iPhone og iPad kan det se sådan ud:

Uanset hvordan din indstillingsskærm ser ud i iOS, fungerer wi-fi'en 'bede om at deltage'-skifte på samme måde.

Vær opmærksom på, at hvis du slår fra denne indstilling, kan det resultere i, at der anvendes flere cellulære data, kan du overveje at bruge data-brugen i starten, hvis du vælger denne indstilling, fordi selv de traditionelt automatisk accepterede hotspots som Starbucks ikke længere vil være med på egen hånd og vil kræve manuelle tilslutninger.

På plus side kan deaktivering af denne indstilling også spare batterilevetid, da iPhone ikke længere aktivt søger trådløse netværk til at deltage.