iPhone vil ikke stoppe vibrerende? Sådan løser du den endeløse sump

De fleste problemer med iPhone er ret enkle at forklare og løse, men en noget sjælden outlier er tilfældet med den spontane, kontinuerligt vibrerende iPhone. Du vil vide det, hvis du støder på det, vil iPhone stort set tage fat på og gøre intet andet end vibrere med en sort skærm, og vibrationerne er ikke engang pulsede som en besked, det bare buzzes nonstop.

Dette er et virkelig ejendommeligt problem, der ikke sker ofte, men det er irriterende og gåde nok nok, når man opdagede, at fejlfinding af det uendelige summende iPhone-problem er værd at dække.

Mulige årsager til en uendelig vibrerende iPhone

Før du først og fremmest skal indse, at den eneste eksplicable årsag til en iPhone, der begynder at buzz og vibrere konstant ud af det blå, er normalt, hvis enheden er blevet våd eller gjort en meningsfuld kontakt med væske. Hvis det er tilfældet, skal du straks indlede procedurer for at gemme iPhone fra væskekontakt, hvilket grundlæggende betyder at slukke for det og lade det helt tørre ud. Der er en undtagelse til vandets situation; hvis iPhone vibrerer konstant under opladning. Dette er normalt tegn på, at et USB-kabel eller opladerkabel er beskadiget eller defekt, og du skal bare afbryde forbindelsen fra den oplader, og hvis du bruger en ny eller anden oplader, skal du løse det.

Ingen åbenbar årsag? To måder at afslutte den nonstop vibrerende

Hvis du er positiv, blev iPhone ikke våd, men det begyndte at svinge konstant alligevel, og det er ikke på grund af et defekt USB-opladningskabel, du har to muligheder for at stoppe vibreringen:

  • Force genstarte iPhone - Hold tænd / sluk-knappen og startknappen nede, indtil du ser Apple-logoet vises på skærmen
  • Lad iPhone vibrere, indtil batteriet løber ud - en utrolig lavteknologisk løsning, dette kan tage mange timer, og du vil sandsynligvis gerne sætte iPhone et sted, at det er på en polstret overflade, så det summende ikke kører dig eller nogen anden skør som det dræner

Hvis du kan tvinge genstart iPhone, bør den løse den endeløse vibration med det samme. Der er dog situationer, hvor iPhone er så låst op, hvem ved, hvad der endda tvinges genstart forsøget ignoreres, og dermed er det muligt at lade to af lade batteriet løbe ud. Med sidstnævnte situation skal du sørge for, at iPhone er helt drænet af batteri, hvilket betyder, at den helt og holdent er vibreret, og at skærmen ikke engang viser indikatoren for lavt batteriniveau. Derefter skal du blot sætte den i en oplader som sædvanlig, og lad iPhone genoplade den, så den skal tænde sig igen og arbejde som normalt. Hvis det ikke tændes, når du ved, at det er opladet, kan du prøve en anden kraft genstart ellers kan du blive nødt til at kontakte den officielle Apple-support.

Så hvorfor begynder iPhone tilfældigt at vibrere ukontrollabelt som dette? Med undtagelse af vandets situation vil du næsten aldrig få svar, og det sker typisk kun én gang og aldrig sker igen med enheden. Det synes også at ske oftere på ældre iPhone-modeller end nye iPhones, hvilket helt og holdent kunne være et tilfælde.

Selvfølgelig, hvis din iPhone støvler op igen og begynder at vibrere straks igen, kan enheden have noget dybere problem med hårdere eller i nogle meget yderlige situationer kan det endda være beskadiget eller defekt, og i så fald kontakte de officielle Apple-supportkanaler eller gå ind i en Apple Store for hjælp kan være det eneste middel.