Sådan tilsluttes en Dac (4 trin)

En digital-til-analog konverter, også kendt som en DAC, er en enhed, der konverterer det digitale lydsignal til et analogt signal til forstærkning af et hjemmestereoanlæg eller eksterne hovedtelefoner. Mange digital-til-analoge konvertere forbinder direkte til en bærbar eller stationær computersystem via en USB-port for at forbedre det analoge lydsignal til yderligere forstærkning. Dedikerede eksterne USB DAC'er sigter mod at replikere et afbalanceret lydstadium til professionel og avanceret lydoptagelse og mastering.

Trin 1

Tilslut DAC til computerens USB- eller Fire Wire-port. Start computeren, og log ind som administrator.

Trin 2

Tilslut DAC til en ekstern forstærker eller hovedtelefoner via henholdsvis RCA eller stereokabel. Indsæt de tilsvarende farvede kabler i bagsiden af ​​DAC, og fastgør kablerne til lydindgangen på bagsiden af ​​forstærkeren. Tilslut forstærkeren til eventuelle eksterne højttalere ved hjælp af stereokabel, og tænd for forstærkeren.

Trin 3

Indsæt den medfølgende installations-cd for DAC-driver i cd-rom-drevet på computeren. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Mange DAC'er kræver ingen driverinstallation og er designet til at arbejde ud af kassen.

Test DAC ved at åbne og afspille en lydfil. Dobbeltklik på en digital lydfil, der kan afspilles, og start filen, der afspilles i softwarelydapplikationen. Hvis der ikke høres nogen lyd, skal du navigere til menuen "Værktøjer" i lydapplikationen og vælge "Indstillinger" eller "Indstillinger". Vælg fanen lydindstillinger, og angiv lydudgangsenheden som den tilsluttede DAC. Klik på "OK".