Sådan konverteres SWF til MP3 online

SWF er en filtypenavn, der bruges af Adobe Flash-filer. Disse filer kan indeholde grafik, tekst, video og lyd. Hvis du kun vil bruge lyddelen af ​​en Flash-fil, skal du bruge konverteringssoftware til at udtrække lyden og konvertere den til MP3. Dette er nyttigt, hvis du ikke længere har adgang til det originale lydspor for en fil, du har oprettet, eller hvis du vil lytte til lyden, mens du er på farten.

Trin 1

Brug den gratis filkonvertering, der tilbydes på FreeFileConvert.com. Upload en fil fra din computer, eller indtast URL'en til den fil, du vil konvertere, og vælg "MP3" som det ønskede outputformat. Den konverterede fil vises på resultatsiden med instruktioner til download. Dette websted kræver ikke registrering.

Trin 2

Konverter din SWF-fil til MP3, og få den leveret til din indbakke ved hjælp af den gratis service fra YouConvertIt.com. Indtast din e-mail-adresse, og upload den Flash-fil, du vil konvertere til MP3. Dette websted giver dig mulighed for at konvertere op til fem filer på én gang.

Besøg Media-Convert.com for at konvertere en SWF-fil fra din computer eller internettet. Upload eller indtast URL'en til din fil, og vælg "Flash SWF" som inputformat. Vælg "MPEG-1/2 Audio Layer 3" fra den anden menu ved siden af ​​"Output Format", og klik på "OK" for at oprette en MP3-version af din fil.