Sådan gendannes en Toshiba-satellit til fabriksindstillingerne

Toshiba Satellite bærbare computere kan gendannes til fabriksbetingelser på et par måder. Det nemmeste er at købe gendannelsesdiske fra Toshiba, hvis de ikke fulgte med din computer. Fra omkring midten af ​​2007 og videre stoppede Toshiba med at inkludere en gendannelsesdisk med nye bærbare computere. En skjult partition på harddisken, der indeholder de samme filer, der kan findes på en gendannelsesdisk, tjener det samme formål.

Brug af gendannelsespartitionen

Sørg for, at strømadapteren er tilsluttet. Sluk ikke eller genstart computeren under gendannelsesprocessen.

Hold tænd / sluk-knappen nede i 10 sekunder for at slukke for din Toshiba Satellite laptop.

Tryk og hold "0" (nul) -tasten på dit tastatur, samtidig med at du klikker på tænd / sluk-knappen for at starte op. Når den bærbare computer begynder at bippe; slip "0" -tasten.

Vælg "Ja" for at fortsætte systemgendannelsen, når advarselsskærmen beder om det. Vælg "Gendannelse af fabriksstandardsoftware;" og klik på "Næste".

Vælg "Gendan til tilstand uden for kassen", og klik på "Næste". Klik på "Næste" igen for at starte gendannelsen.

Brug af gendannelsesdiske

Skift boot-sekvensen for din perifere hardware - diskettedrev, CD, harddisk, netværk, USB - fra din BIOS-opstartsskærm. For at starte din bærbare computer fra gendannelsesdiske skal du ændre boot-sekvensen, som normalt tænder harddisken først.

Start din maskine op. Afhængig af modellen på din bærbare satellit, skal du få adgang til din BIOS-skærm ved øjeblikkeligt og gentagne gange at trykke på "F8", "F5" eller "Slet" -tasten på dit tastatur.

Brug piletasterne eller tasterne "+" og "-" på dit tastatur til at navigere på skærmen, indtil du fremhæver den rigtige indstilling, f.eks. "Boot Devices". Skift rækkefølgen af ​​enhederne, og sæt cd-drevet først, hvis du vil starte fra cd-gendannelsesdiske.

Sluk for din bærbare computer, når du har indstillet startprocessen til at starte med cd-drevet.

Start din computer, og følg vejledningen fra cd-gendannelsesdiskene for at bringe din satellit-laptop tilbage til fabriksbetingelser.

Tips

Du kan oprette en gendannelsesdisk til at geninstallere dine data ved hjælp af processen beskrevet i kontrolpanelets sektion "Sikkerhedskopiering og gendannelse".

Advarsler

Alle data slettes fra din harddisk, hvis du gendanner din computer til fabriksbetingelser, og al tilføjet software skal geninstalleres.