Sådan finder du ud af de sidste 20 telefonopkald fra mit hus

Hvis du har ringet til et vigtigt nummer fra din hjemmetelefon og nu har forkert placeret det, skal du ikke bekymre dig - du kan stadig hente dit opkald. At finde ud af de numre, der er ringet op fra din hjemmetelefon, kan være så simpelt som et opkald til dit telefonselskab (se trin 1). Men hvis du ikke er i stand til at ringe eller simpelthen ikke har tid, er der andre måder at få disse oplysninger på.

Trin 1

Ring til din telefonselskabs kundeserviceafdeling. Få dine kontooplysninger såsom dit navn, adresse, kontonummer, faktureringsadresse, adgangskode eller adgangskode og dit telefonnummer. Disse oplysninger kræves for at få adgang til din konto. Husk dog, at de sidste 20 kaldte numre muligvis ikke er tilgængelige i mindst 24 timer hos nogle telefonselskaber.

Trin 2

Gå online. Hvis du ikke er i stand til at ringe, kan du registrere din telefon online ved at gå til dit telefonselskabs websted.

Trin 3

Indtast dine loginoplysninger. Dette kan være dit brugernavn og din adgangskode eller dit kontonummer og din adgangskode.

Trin 4

Naviger til den side, der gemmer din seneste opkaldsliste, og søg efter det link, der viser dine udgående opkald. Klik på denne liste.

E-mail dit telefonselskab. Inkluder dine kontooplysninger i selve din e-mail. Lav emnelinjen til dit kontonummer og forkortede forespørgsel. Indtast forespørgslen i e-mailens brødtekst sammen med en måde at kontakte dig på, f.eks. "Svar venligst via e-mail" eller "svar venligst via telefon." Husk, at på grund af databeskyttelse kan du muligvis ikke modtage disse telefonnumre via e-mail, og de kan ringe til dig med numrene.