Sådan programmeres manuelt en crickettelefon

Cricket Communications Inc. er et firma, der tilbyder mobilservice til kunder i hele USA. Cricket-brandede telefoner fungerer med Cricket-service. Hvis du vil overføre din tjeneste til en ny telefon, kan du gøre det, men du skal tage din nye telefon ind på dit lokale Cricket-kontor for at få den programmeret, eller du skal manuelt programmere din nye telefon ved hjælp af instruktionerne nedenfor .

Sørg for, at din Cricket-telefon er fuldt opladet. Hvis det er en helt ny telefon, skal du oplade telefonen natten over, inden du forsøger at programmere den manuelt. Hvis din telefon er ny, eller hvis du ikke ved at huske dit telefonnummer, skal du ringe til Cricket på 1-800-274-2538 og bede om dit Cricket MDN (mobil katalognummer), som er dit telefonnummer, dit 10-cifrede Cricket MIN (mobil identifikationsnummer) og dit 1- til fem-cifrede Cricket CDMA System ID-nummer. Skriv numrene ned, fordi du skal bruge dem til at programmere din telefon.

Tænd din telefon ved at trykke på den røde "Power" eller "End" knap på telefonens tastatur.

Tryk på "*" (stjerne) -knappen efterfulgt af tallet 2-2-8, og tryk på "Send" -tasten på telefonens tastatur.

Lyt til stemmemeddelelserne, indtil den automatiserede person i den anden ende af linjen siger, at aktivering er afsluttet. Din telefon skal automatisk lukke ned og genstarte sig selv.

Hvis den automatiserede programmering ikke fungerer, skal du slukke og tænde for din telefon. Tryk på “#” -knappen to gange på dit tastatur, efterfulgt af numrene 6-2-6, efterfulgt af en stjerne eller “*”.

Din telefon vil bede dig om at indtaste en subsidiekode. Tryk på knappen "3" seks gange efterfulgt af knappen "OK".

Vælg indstillingen "MIN" fra din skærm ved hjælp af telefonens op- og nedpiletaster til at fremhæve "MIN" på skærmen og derefter trykke på "OK".

Indtast din 10-cifrede Cricket MIN, og tryk på "OK".

Tryk på pil ned én gang, og vælg “IMSI” -indstillingen. Læs det tal, der vises for at bekræfte, at det læser "IMSI_11_12 = 00."

Tryk på pil ned to gange for at vælge "CDMA System ID" og tryk på "OK". Brug telefonens tastatur til at indtaste dit et- til femcifrede CDMA-system-ID-nummer, og tryk på “OK”.

Tryk på den røde “Power” eller “End” knap for at afslutte programmeringstilstand. Din telefon skal automatisk nulstilles. Hvis disse trin ikke virker, skal du kontakte Cricket ved at ringe til 1-800-274-2538 for at få hjælp, da du muligvis har brug for en ny telefon.