Sådan placeres en DirecTV-parabol

Hvis du selv sætter en DirecTV parabol op, skal du vide, hvordan du placerer parabolantenne, så du får det bedst mulige signal. Placering af skålen er faktisk meget let at gøre, hvis du har to personer. Den ene vil være i huset foran tv'et, og den anden vil være udenfor og placere skålen. Du har ikke brug for nogen smarte værktøjer til at gøre dette selv. Du skal dog bruge dine hænder til at flytte skålen og stramme den ned, så du skal ikke være bange for højder.

Trin 1

Tænd for tv'et, når DirecTV-kabelboksen er tilsluttet tv'et. Brug fjernbetjeningen til at få adgang til opsætningskanalen. Klik på Action på fjernbetjeningen og derefter på Guide. Dette fører dig til skærmen, der viser nogle muligheder.

Trin 2

Klik på menuen "Opsætning". Dette fører dig til en anden skærm med en liste.

Trin 3

Klik på feltet "Installation". Dette fører dig til en skærm, der viser satellitsignalet. Pil ned til knappen, der hedder "Position", og klik på den. På den næste side bliver du bedt om at indtaste dit postnummer. Klik på feltet "Postnummer", og indtast derefter dit postnummer. Dette fører dig til næste side med placeringsinstruktioner.

Trin 4

Skriv ned de oplysninger, du får på denne side. Du får nummeret "Højde". Du flytter skålen til den omtrentlige højde ved hjælp af markeringerne på siden af ​​monteringsbeslaget, der holder DirecTV-skålen. Azimut vises også på denne side. Dette er kompassretningen, der er baseret på nul. Det giver dig nord, syd, øst og vest grader for din placering. Rotationen er hældningen på parabolantennen.

Trin 5

Luk siden, og vend tilbage til signalsiden. Få nogen indeni til at se signalet, når du tager numrene på azimut, rotation og højde ud for at placere skålen. Når du flytter fadet, vil personen indeni se signalstyrken vises på skærmen. Din idés signalstyrke er 87 eller bedre.

Flyt skålen meget langsomt, når du har dine første koordinater. Om få minutter skal du have et stærkt signal. Stram derefter DirecTV-parabolantenne, og gå ned ad stigen, hvis du har brug for en.