Spor dine musbevægelser på skærmen med IOGraphica

Har du nogensinde spekuleret på, hvad musen gør, når den bevæger sig rundt hele dagen, mens du arbejder? Nå med en cool app kaldet IOGraphica, kan du gøre præcis det på en Mac eller Windows PC. Slutresultatet er ganske interessant, som du kan se fra billederne.

IOGraph er et rigtig cool program, der kører i baggrunden og sporer alle bevægelser og pauser på musen (eller trackpad), mens du bruger din Mac. Du kan derefter eksportere musesporerne til en billedfil med enten bevægelserne overlejret på skrivebordets arbejdsområde eller som en enkelt sporingsgraf. Det er mest interessant, når du starter appen og lader den køre i timevis, mens du går om dagen og kommer tilbage til den senere for at se, hvor musen har været mest aktiv. De sorte prikker er muspause og vokser baseret på længden af ​​pause, men du kan konfigurere IOGraphs sporing for ikke at indeholde dette i de billeder, den producerer, hvis du hellere ikke vil se dem.

Så er det andet end at være køligt og producere interessante billeder, der er en brug for IOGraph? Jeg vil sige ja, især til applikation, web- og GUI-udviklere. Forestil dig at have beta testere køre IOGraph over dine designs, så du kan se, hvordan folk interagerer med din app, og hvad virker og hvad gør det ikke? Dette er gjort muligt på tværs af alle platforme, da IOGraph er tilgængelig, ikke kun til Mac OS X, men også til Linux og Windows.

Selvom du ikke bruger IOGraph til noget produktivt, er det stadig sjovt at lege med, og det er helt sikkert sjovt at se, hvad din mus sporing adfærd og bevægelser er i forhold til hvad du gør på din Mac hele dagen.

IOGraph udvikler hjem
Download IOGraph nu

[billeder via Flickr]