Instruktioner til nulstilling af Garmin GPS-adgangskode

Garmins globale positionssatellitsystemer (GPS) giver dig mulighed for nemt og hurtigt at finde vej til en placering ved at give rutevejledninger og visualiseringer af, hvor du er geografisk. At vide, hvordan du bruger din GPS-enhed effektivt, giver dig mulighed for at bruge mere tid på at gøre det, der er vigtigt, og mindre tid på de unødvendige detaljer.

Rydning af brugerdata

Trin 1

Tænd din GPS-enhed.

Trin 2

Hold fingeren i nederste højre hjørne af skærmen, når GPS'en tændes. Hold fingrene der, indtil en meddelelsesboks vises.

Tryk på "Ja", når meddelelsesfeltet spørger, om du vil rydde alle brugerdata. Som et resultat gendannes alle originale indstillinger, og alle gemte emner slettes med det samme. Du kan nu nulstille din adgangskode, da den del af dine brugerdata også slettes.

Skjult nulstilling

Trin 1

Sluk for Garmin GPS-enheden. Dette er en anden skjult nulstillingsfunktion, som du kan bruge til de fleste GPS-enheder lavet af Garmin.

Trin 2

Tryk på og hold det øverste til venstre hjørne af GPS-enhedens skærm nede, og tænd Garmin GPS-enheden.

Rul gennem dine muligheder, når meddelelsesfeltet vises. Vælg "Ja", når du bliver bedt om at rydde alle brugerdata, hvis du vil starte forfra med en nulstillingsenhed. Du kan også vælge at starte i vedligeholdelsestilstand, hvorfra du kan nulstille din adgangskode uden at rydde alle de andre oplysninger, du har gemt på Garmin GPS-enheden.