iOS 8 GM Download tilgængelig for udviklere

Apple har udgivet den endelige version af iOS 8, kendt som Golden Master (GM) build, til dem, der er registreret i iOS Developer-programmet. Den endelige build er 12A365, og er især ikke tilgængelig som en OTA-download fra eksisterende iOS 8 beta udgivelser.

Udviklere kan få adgang til og downloade de relevante iOS 8 GM IPSW-filer via iOS Developer Center. Den understøttede hardware forbliver den samme som de tidligste beta-builds, herunder iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPad 2, iPad Air, iPad med nethinden, iPod touch 5th gen og begge iPad Mini-modeller. Nye iPhone 6-modeller leveres med iOS 8 forudinstalleret.


På grund af manglende evne til at bruge Over-the-Air opdatering fra en eksisterende betaversion, er det bedste at installere iOS 8 GM frisk, eller at opdatere over en eksisterende iOS 7-installation. Som de fleste udviklere ved nu ved, er det alligevel god praksis at opdatere fra beta-software.

Den endelige udgivelse af iOS 8 vil være den 17. september for det bredere publikum, hvilket gør det nu en god tid at forberede dine iPhones og iPads til iOS 8-opdateringen, inden den bliver tilgængelig. Med det sagt kan teknisk alle installere iOS 8 GM-bygningerne, så længe de har iTunes 11.4 installeret på deres Mac, så hvis du har en ven i udviklerprogrammet, og du er antsy for at få hænderne på iOS 8, kunne du Gå over til deres hus og installer det - og nej, det anbefales ikke, at nogen gør det.