Sådan konverteres en HTML-e-bog til en PDF (11 trin)

HTML-filer (Hyper Text Markup Language) er i det væsentlige et sæt retninger, der fortæller webbrowsere, hvordan man viser medier som websider. Hvis du har en e-bog i HTML-format, kan du finde ud af, at din webbrowser ikke er den bedste metode til at læse bogen. Og mobile webbrowsere kan gøre det endnu vanskeligere at navigere gennem din e-bog. Men ved hjælp af noget gratis konverteringssoftware kan du konvertere dine HTML-e-bøger til det mere tilgængelige Portable Document Format (PDF).

HTML til PDF-konverter

Trin 1

Download en gratis kopi af HTML til PDF Converter for at kode din HTML e-bog i PDF-format. Installer programmet, og start det derefter.

Trin 2

Klik på programmets "Konverter URL" -boble, hvis e-bogen findes online. Klik på "Konverter HTML-fil" -boblen, hvis HTML-filen findes på din computer.

Trin 3

Skriv eller indsæt e-bogens webadresse i feltet "Konverter URL", eller klik på knappen "Gennemse" for at finde din HTML-fil på din computer.

Trin 4

Udfyld programmets felter "Titel", "Emne" og "Forfatter" for at tilføje tags til din PDF-fil - dette trin er valgfrit.

Klik på knappen "Konverter" for at starte konverteringsprocessen.

PDFonFly

Trin 1

Konverter dine HTML-e-bøger til PDF-format ved hjælp af PDFonFlys gratis webbaserede værktøj (se Referencer).

Trin 2

Skriv eller indsæt din e-bogs webadresse i hjælpeprogrammets "Type URL" -felt. Indtast captcha-koden i værktøjets "Indtast kode" -felt.

Klik på hjælpeprogrammets "Konverter til PDF" -knap for at starte konverteringsprocessen.

PDFcrowd

Trin 1

Brug PDFcrowds online HTML til PDF-værktøj til at konvertere dine HTML-e-bogfiler til PDF-filer. Naviger din webbrowser til hjælpeprogrammets websted (se Referencer).

Trin 2

Klik på værktøjets fane "Konverter HTML-fil". Klik på knappen "Gennemse" under fanen for at finde din HTML-e-bog på din computer.

Klik på hjælpeprogrammets "Konverter til PDF" -knap for at konvertere din e-bog og generere et downloadlink til den.