Sådan bruger du YouTube Dark Mode

Hvis du ser en masse YouTube særligt i mørke eller aften timer, kan du finde det nyttigt at aktivere den helt nye Dark Mode YouTube-grænseflade. Mørk tilstand er bare, hvad det lyder som det omvendt ændrer YouTube-farveskemaet, så baggrunden og den omgivende grænseflade af YouTube er sorte og mørkegrå i stedet for hvide.

Det ser godt ud, og du kan aktivere Dark Mode til YouTube i enhver webbrowser.


Du skal være logget ind på en Google-konto på YouTube for at få adgang til funktionen, ud over det er det bare en simpel lille indstilling skift.

Aktivering af mørkt tema på YouTube

I øjeblikket er det mørke tema tilgængeligt på YouTube-webstedet, måske er det måske også muligt i appsne:

  1. Gå til https://youtube.com/new (det kan være en individuel video eller startsiden) og logge ind, hvis du ikke allerede har det
  2. Klik på din brugerens avatar i øverste højre hjørne af YouTube
  3. Vælg "Dark Theme" fra dropdown menuen
  4. Skift kontakten til "Aktiver mørkt tema" til ON-position, grænsefladeændringen træder i kraft straks

Nu er alt på YouTube mørkt, hvilket gør at se videoer i mørket eller om aftenen en smule pænere.

YouTube Dark Mode er også rart, fordi det hjælper med at fokusere på videoen ved at deemphasizing nogle af elementerne på siden som video kommentarer og andre ekstra detaljer.

Du kan når som helst slukke for det mørke tema, bare ved at skifte skifte igen.

Hvis du kigger på YouTube om natten på en Mac, kan du parre dette med Night Shift-tilstand på Mac, og du kan bruge Flux på en Windows-pc og andre Mac OS X-versioner til at give en natvenlig farvetone til din skærm. Måske en dag får vi også en komplet mørk tilstand til Mac OS, men i øjeblikket kan du skifte menuerne til mørkere i Mac OS.

Gå ikke glip af vores andre gode YouTube tips og tricks her også.