Stop Link Spam vises i Kopier / Indsæt fra bestemte websteder

Ved du, hvad der virkelig er irriterende? Når du går til bestemte websteder, skal du kopiere nogle tekst fra dem og gå til klip andre steder, og det giver dig noget som dette:

Dybest set er det en "iPhone uden en skærm", hvordan Engadget hører det. Åh - og det koster kun $ 99, angiveligt.

Læs mere: http://techcrunch.com/2010/05/28/new-apple-tv/#ixzz0pH6qJPa4

Du ønskede bare at indsætte den øverste enkelt sætning, men noget firma troede, det ville være en genial idé at inkludere nogle link spam i din clipboard buffer også. Virksomheden ansvarlig for dette kaldes Tynt (kærligt kaldet Taint rundt om i nettet), og de genererer meget dårlig presse for sig selv med denne irriterende 'teknologi', hvis man endda kunne kalde det.

Stop kopi / indsæt link spam

Der er et par måder at stoppe Tynt-skraldet fra at dukker op i din kopi og indsætter webtekst, den første indebærer redigering af din / etc / hosts-fil. Du kan huske at du kan redigere din / etc / hosts-fil for at blokere adgangen til websteder på din Mac, godt det er præcis det, vi skal gøre, bloker Tynt's Javascript for at fungere.

  • Brug din foretrukne tekstredigerer, rediger / etc / hosts (du skal have administratorrettigheder)
  • Tilføj en ny linje til filen og indtast det nøjagtigt:
  • 127.0.0.1 tcr.tynt.com

  • Gem / etc / hosts

For ændringer, der skal træde i kraft, skal du spole din Mac DNS, så start Terminal og skriv følgende:
dscacheutil -flushcache
Udført, nu skal din webbrowseroplevelse forbedres betydeligt, da du ikke behøver at håndtere Tynt-affaldet, når du skal udfylde dit udklipsholder, når du kopierer og indsætter tekst fra websteder, der bruger det. Jeg kom på tværs af denne metode på DaringFireball, som har et glimrende resumé af Tynt og dens generelle irriterende og fjendtlige karakter.

Block Tynt kopiere / indsæt spam med browserudvidelser

Hvis det ikke er dine ting i muffing i systemfiler, kan du også blokere Tynt udklipsholder ved at installere udvidelser i din valgte webbrowser:

  • Safari 5 Extension - TyntBlocker (installeres automatisk) - Developer home
  • Chrome Extension - Tynt blocker for Chrome

Hvis du installerer en af ​​disse browserudvidelser, behøver du ikke at bruge ovenstående metode til redigering af din værtsfil. Åh ja ja, disse teknikker arbejder på enten en Mac eller en pc (Windows eller Linux for den sags skyld).

Kopier / indsæt spam problem løst!