Fast i guidet adgang med iOS 6? Her er hvordan man undslipper

Guidet adgang, eller hvad vi skal kalde "Kid Mode", er et fantastisk supplement til iOS, som lader dig låse en iPhone eller iPad i en enkelt app. Godt, når det virker som det er meningen, men det ser ud til, at der er en temmelig frustrerende fejl, der gør funktionen lidt for godt, når den er aktiveret i iOS 6 med nogle apps: Triple-klik på Home-knappen opkald ikke noget, og du 'sættes fast i en app! Dette giver dig ikke mulighed for at forlade Guided Access-tilstand, men her er en løsning for at komme ud af det, indtil fejlen er løst:

  • Hold knappen Home og Power sammen i 15 sekunder, indtil en genstart er tvunget på iPad, iPhone eller iPod touch
  • Når enheden genstartes, skal du gå tilbage til Indstillinger> Tilgængelighed> Vejledt adgang> og slukke for, hvis det er nødvendigt

Fordi næsten alt er deaktiveret, når funktionen er tændt, vil selv Force Quit ikke fungere. Ja det betyder, at du skal genstarte for at undslippe fra guidet adgang til visse apps i øjeblikket.

Den fastlåste app-fejl synes ikke at påvirke nogen indfødte Apple-apps, men det påvirker mange populære tredjepartsapps. Forvent en opløsning snart, der ikke indebærer genstart med iOS 6.0.1 eller en lignende inkremental opdatering.