iOS 11.1 Beta 5 og MacOS High Sierra 10.13.1 Beta 4 frigivet til test

Apple har udgivet iOS 11.1 beta 5 sammen med MacOS High Sierra 10.13.1 beta 4 og tvOS 11.1 beta 4. I øjeblikket er beta-versionerne tilgængelige for udviklere, men offentlige beta-versioner er normalt tilgængelige snart efter.

Udgivelsen af ​​iOS 11.1 beta 5 følger iOS 11, 1 beta 4 med få dage, hvilket indikerer et hurtigt tempo i den løbende udvikling til softwareopdateringen til iPhone og iPad-brugere.

Brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammerne, kan finde den nyeste beta-software, der er tilgængelig nu via softwareopdateringsmekanismerne i iOS i Indstillinger-appen til iPhone og iPad og Mac App Store til Mac.

IOS 11.1 virker for det meste fokuseret på fejlrettelser og forbedringer af funktioner til at løse problemer med iOS 11, herunder løsninger på en tilgængelighed fejl, genoptagelse af 3D Touch gestus for at få adgang til multitasking på iPhone og forskellige sikkerhedsforbedringer. IOS 11.1 vil også indeholde hundreder af nye emoji ikoner, herunder dinosaurer, en troldmand, en havfrue, en skægget person, kønsneutrale tegn, en vampyr, cirkel og forskellige traditionelle emoji tegneserier. Det

macOS High Sierra 10.13.1 formentlig fokuserer for det meste på fejlrettelser og forbedringer af High Sierra, og måske adresserer nogle af problemerne med High Sierra af nogle Mac-brugere. macOS 10.13.1 vil også indeholde hundreder af nye emoji ikoner også.

Det antages, at iOS 11.1 og macOS High Sierra 10.13.1 vil debutere om lanceringen af ​​iPhone X i begyndelsen af ​​november, selvom det i høj grad spekulerer, da der ikke er nogen kendt offentlig tidslinje til den endelige lancering af de reviderede systemsoftwareopdateringer.