iPhone 4S-planer sammenlignet: Sprint vs AT & T vs Verizon

Kontraktsprisen på iPhone 4S er den samme på hver enkelt operatør, og sammenligning af iPhone 4S-teknologien til andre iPhones og konkurrenter er én ting, men den anden side af ligningen er data, tekst og stemmeplan. Hvor meget data skal du få, og til hvilken pris? Hvad med overageafgifter? Indeholder dataplanen internet tethering? Hvor mange minutter får du? Hvad med ubegrænset tekstning?

Denne nice sammenligning diagram blev sat sammen af ​​PCMag, nedbryde hver bærer af iPhone 4S og hvad du kan forvente at betale på månedlig og årlig basis.

Ville du have gættet, at nybegynder Sprint ville tilbyde den bedste deal på iPhone 4S dataplaner? Det er ved en longshot, når du overvejer tung datafunktion, hvor Sprint matcher både tekst- og taleplanerne, men så dramatisk slår konkurrentens 2GB-dataudbud. Ikke kun tilbyder Sprint de billigste data til en fast pris, men de er den eneste tilbageværende iPhone-bærer i USA for at tilbyde ubegrænsede data. Der er kun de, der er opgraderet til gamle Verizon eller AT & T-planer (faktisk både VZ og ATT er faktisk smadrer tunge data brugere i stedet).

Kontroller din iPhone 4S-opgraderingsberettigelse på hver enkelt operatør, men i nogle tilfælde er det faktisk billigere at springe fra flyselskaber og bryde din kontrakt. Eller hvis du leder efter en aftale, og du har til hensigt at være en data-hog, kan du ikke slå Sprint's $ 99 / month.