Sådan finder du UV indeks for placering på iPhone

Vil du vide, hvad UV-indekset er for din nuværende placering eller et andet sted? Din iPhone kan fortælle dig UV-indekset hvor som helst, og du behøver ikke engang flere programmer.

Alt du skal bruge er standard Weather app til iPhone, og dermed kan du kontrollere UV-indekset overalt i verden, eller endda lige hvor du er placeret i øjeblikket.


Som du måske ved, har standard Weather app til iPhone en udvidet vejrinformation sektion, der kan nås ved at rulle ned, og blandt de detaljerede vejrspecifikke ligger nu også UV Index. Vi viser dig, hvor du kan finde denne nyttige information:

Sådan ses UV-indekset for en placering med iPhone Weather App

Sådan kan du se UV-indekset af ethvert sted, sted eller destination, lige fra iPhone:

  1. Åbn appen "Weather" på iPhone
  2. Vejret vil indlæse for den aktuelle placering, men du kan eventuelt svinge for at få adgang til placeringen af ​​andre steder, du vil gerne kontrollere UV-indekset for *
  3. Rul ned på placeringsskærmen for Weather app for at afsløre udvidet vejrinformation
  4. Kig efter UV-indeks for at se UV-indeksoplysninger for den pågældende placering

Der har du det nu, da du kender UV-indekset for et sted, og du kan være mere forberedt med solnedgang, hatte, solbriller, en svejsemask, solpaneler eller hvad som helst andre UV-eksponeringsforanstaltninger, du vil tage. Eller måske vil du bare have en tan, i hvilket tilfælde at finde den højeste UV-indeks for en destination kan appellere til dig.

Eventuelt kan du bruge det kølige Spotlight Weather Search-trick til at skrive et hvilket som helst stednavn (f.eks. "New York City") og derefter trykke på Spotlight-søgeresultatet. Dette åbner placeringen i Weather-appen, hvor du kan finde yderligere detaljer, herunder prognose og UV-indeks, men uden at skulle tilføje yderligere steder til Weather-appen.

Og hvis du undrer dig, på trods af nogle af de andre vejrinformationer, du kan få fra Siri om en placering på forespørgsel, er det nok ikke nok, at UV-indekset ikke er blandt de tilgængelige vejroplysninger i øjeblikket.

* Du kan tilføje en ny placering til Weather app listen ved at trykke på knappen lille tre linjer i nederste højre hjørne af Weather appen for iPhone og derefter rulle hele vejen for at trykke på "(+)" Plus knappen.

Hvorfor skal min iPhone bekymre sig om UV-indeks?

UV-indeks er en standardiseret måling for styrken af ​​ultraviolet stråling udsendes fra solen.

Din iPhone er nok ikke ligeglad med UV-indekset direkte (selvom hvis du forlader i den varme sol, kan iPhone hurtigt se en temperaturvarsling, der siger, at "iPhone skal afkøle" og få overraskende varmt at røre, indtil det vender tilbage til en køligt sted igen), men du kan passe! De fleste folkesundhedsorganisationer anbefaler begrænsningstid i høje UV-indekssteder og i det mindste iført beskyttelsesbeklædning, solnedgang, hatte eller solbriller, hvis du venturer ind på et sted med et højere UV-indeks på skalaen. Du kan læse mere om UV-stråling hos Verdenssundhedsorganisationen, hvis du er interesseret. Men vi taler om iPhone selvfølgelig, så dette er virkelig bare en af ​​de ting, hvor iPhone hjælper dig med at forberede dig til en situation, som om at vide, om du skal klæde sig på sne eller regn eller nogen anden tid du tjekker vejret og temperaturen.

Har du nogle specielle nyttige tips om at få denne slags vejr og miljøoplysninger fra iPhone? Erhverv eller tanker med noget at gøre med ultraviolet lys og iPhone? Del med os i kommentarerne!