Sådan nulstilles en Brother tonerpatron

Brother laserprintere, der bruger toner i stedet for blækpatroner, har et højt sidekapacitet på op til 5.000 sider fra en tonerkassette. Du kan dog få en meddelelse om, at "toneren er lavt" langt inden din toner faktisk er lav, og din printer udskriver ikke længere. Den måde, din printer bestemmer, at der er lavt tonerindhold, er en mystisk proces, men det er dog muligt at tilsidesætte den ved at "nulstille" tonerkassetten. Ved at gøre dette kan du bruge al din toner og i sidste ende spare penge.

Sådan nulstilles en Brother tonerpatron

Tænd din printer, og åbn dens front. Fjern tonerpatronen. Sådan fjernes patronen, afhængigt af din model. Normalt er der et håndtag ved siden af ​​patronen, som du skubber, så trækker du patronen ud. På indersiden af ​​frontpanelet har printeren normalt illustreret trinvis vejledning i fjernelse og udskiftning af tonerpatronen.

Sådan nulstilles en Brother tonerpatron

Dæk sensorlampen på patronens ikke-gearside med uigennemsigtig tape. Klart bånd fungerer ikke, da det stadig tillader sensorens lys at trænge igennem båndet og fortæller din printer, at den har lavt tonerindhold. Udskift patronen, og den skal begynde at udskrive igen. Hvis du ikke kan se et sensorlys, skal du springe til trin 3.

Brother-tonerpatron, Nulstil Brother-toner, Tilsidesættelse af tonerpatron

Fjern og udskift tonerpatronen flere gange for manuelt at narre printeren til at tro, at den har en ny tonerpatron.

Advarsler

En af disse to metoder fungerer med de fleste modeller af Brother laserprintere. Hvis ingen af ​​metoderne fungerer, skal du kontakte Brother for teknisk support.